@churalliya

Monday, March 14, 2011

Header yang ke-3

Itu adalah header yang ke-3.. order dengan incredible design.. tak yah susah2 perah keringat nak design sendiri..

Header pertama dilancarkan pada Ogos dan digunapakai sehingga Dis 2010..

Bila dah 4 bulan pakai, terasa boring (mentang2 ada byk lagi kan..), tukar lagi Header Kedua pada Dis 2010..

Makanya tak sampai 3 bulan dah tukar untuk Header Ketiga..

Oren mata hazel mu? hahahaha...

Memang sengaja mengekalkan konsep oren kuning tu.. sehinggakan ramai yang tak perasan bahawasanya itu adalah header yang baru.. tak jadi nak sentap sebab dah memang mekchu yang nak kekalkan kaler macam tu..

Cantik tak? Cantik tak? itu baru header.. belum template lagi... issshhhhh, teringin pulak nak merasa ada template sendiri.. dah lama bebenor pakai template blogspot ni..

Berminat nak tempah header atau nak tukar template? Sila klik di http://incrediblesdesign.blogspot.com/ untuk maklumat lanjut..

20 comments:

-oP_ida- said...

chantik mekcHu.......

semua chantik.....ada 3pilihan..so leh tukar-tukar..tuh best tuh

mummy_ayu said...

ah ah...kalu mekchu tak ckp tak perasan header baru..semua pun cun...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nie kalau mengandong xbrani nak tatap lelebey takut anak kena kuning hahahahahahahah lariksssssssssssssssssss :P

ratusiput said...

betul la mekchu skang ni sme senang kan.bli je.takyah nk sesusah perah otak nak2 ratu ni mmg kurang bergeliga skit nk menerai sme buat sndiri.ehehe...good info jugak yg mekchu bg link template ni...watermark...ratu nk beli jugak nnti...tggu gaji...ehehe..

LyNn HaMzAh said...

cantik2...suka lynn tengok...

Dee said...

semua header mekchu cun secun orgnya..hihihi..

AKO @ retna said...

betul la mekcu, klu mekcu x cakap mmg konpom x psan pun header tu bertukar ehehhe :p

e.l.i.s.s.m.i.e said...

me perasan.sebab keja me belek header orang cari sumber inspirasi :)

nak free boleh dpt dari me tp simple2 ajer la :)

http://www.elissmie.com/p/korang-nak-header-secara-percuma-kalo.html

Shu Shinju said...

lawa...lawa...:)

MAPPIAU said...

ngeheheh dah perasan dah dari hati tu lagi header baru tuh, memang cunnnnnngggg!!! oooooo

hiks :))

bonda dadif aka akish said...

cun2..!!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cantik ..tapi mato den sejak pegnent ni tak suko kaler torang2..huhu..

~~@lyci@~~ said...

kalau xckp header br mmg xpasan pon.. alahai mekchu, xmo sentap.. besday bash adam tu utk family+kwn terdekat hehe.. xmampu lg acik nk buat grand cam mon hehe..

mummysyafie said...

minat oren yer mekchu. nor mmg suka ngan hasil yatie ni..and paling penting senang nak berurusniaga.

nak buat sendiri mmg tak reti

mummysyafie said...

minat oren yer mekchu. nor mmg suka ngan hasil yatie ni..and paling penting senang nak berurusniaga.

nak buat sendiri mmg tak reti

JIVEBUMZ said...

cantikkk!
hampir tak perasan sy tadi ropenya header baru tu...

sy pon teringin gak nak wat template baru yg cantik2 tp tak kreatif.. jom la kita tempah jer :)

habis cerita :)

mama_onie said...

suke lagi header yg kedua tu.. papepun... chantek!

CaDLyNN said...

lin pasan je header baru tu.. :)

~najwa~ said...

dah perasan dah header baru..tp gambonya nampak kecik sket...anyway tetap cun dengan tema oren.

makdara TERdiva said...

header mekchu sume cantik2..:)

MDT pernah suh org buat header tp mcm tak memenuhi piawaian sendiri..terus buat sendirik..haha!
walaupun tak cantik tp puas..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...