@churalliya

Friday, August 20, 2010

Lancarkan


akhirnya smpai gak hajat nak ada header sendiri..

selama ni menumpang header kontroversi buatan sir capo grande yg siap dlm 30 minit tu je.. hahaha.. pantas je mata korang kan.. tq ye en.azlan sbb dekat 3 bulan jugak pakai header tuh.. habis madu sepah di buang lah gitu.. hahaha..

bila baca kat blog kembar tak seiras mekchu nih, teringin jugak nak ada header sendiri yg design agak malatop kan.. tp tak bleh la lawan tokeh.. mekchu order design header sahaja.. blom tergerak nak tukar template blog lagik.. tggu glamer mcm kak jemah nnti baru bleh.. hehehe..

tau kan apa beza header ngan template blog? ye la kan, bulan puasa.. x de tenaga nak pikir.. nak kena tunjuk jugak ke??
ee.. mengada tau.. sib baik mekchu sayang korang..

cntoh header seperti di bawah..


manakala contoh template blog seperti berikut :


kedua-dua nya ada kepunyaan kak jaymah.. cilok baik punya!!


proses berkenal-kenal, order, design, ubah design amat mudah dgn incredible design nih.. terima kasih ye lieza sudi melayan karenah birokrasi mekchu nih..

dah lama nyatakan hasrat hati kat incredible design, nak dekat 20 keping gmbr kot emel kat dia.. at last mekchu soh hold sbb nak tggu gmbr birthday najmi.. kata amek photographer.. harus lah ada sekeping dua yg ok nnti..

lepas bday hari tu, bg lagi 10 keping utk incredible design pilih mana yg ok.. pening dia.. hehe.. just bg tau nak tema dan warna apa pilihan kita.. nnti pepandai lah incredible design pikirkan..

ada 2 pilihan header :
  • 1. custom made (RM40) - direka mengkut kehendak smpai puas hati.. ada 3 design untuk dipilih..
  • 2. ready made (RM15) - design fix, cuma bleh tukar gmbr je.. RM15

dgn ini, secara rasminya mekchu melancarkan header baru dan wajah baru blog mekchu ni utk yg kesekian kalinya...

komen??

25 comments:

Ila Ramli said...

i like....!!! *thumbs up*

soclose2213 said...

wow !! cantiknya..

Wanita Mutalib said...

cantikk!!

JIVEBUMZ said...

CANTIKKKK
DAH RAMAI PEMINAT CAM MEKCHU NANTI NAK BUAT JUGAK LAH :)

Capo Grande said...

dah 3 bln ke ko pakai header aku buat tu??? giler la xbelanja pun...huhuhu...mana restoren berputar???

Iena said...

huyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooo... meletop kebabooooooo!!!
adoi, lmbt plak nk dpt duit nuffnang ni... nk gak r header meletop cam mekchu ni... ;p

rosesrosz said...

haruslaa lawa sis header baru ni..waaahhhh!

~~@lyci@~~ said...

siyes, cantik sangat header ni.. i like...

AqeelaAqeel said...

Cantik..:D

mummysyafie said...

nak berurusan gak ngan incredible design ni..ingat nak wat domain sendiri n minta diaorg desgin kan. tapi ada lak yang cakap kalau ada domain sendiri..nuffnang lambat nak upload

so..nak minta diaorg design kan layout n banner je lah kan..

cantik la chu..kaler oren lagi

MieZa said...

wahhh~ memang cntik =)

eiNa said...

suke header nih...nampak "hidup"...

eT said...

wahhh..oren2...gitu header...very nice...

AKO @ retna said...

SIMPLE but still nice.. tapi tapi erkk awat najmi bawah kangkang br john??? erkkk heheh

shaza said...

hehe.. header baru, font pun baru.. cantik..

Ya ALya said...

wow...kebabom.....nice header....tunggu glamer cam mekchu la....

ch@ said...

terkejut jap, ingat salah masu channel :)

mummy Darin said...

I like, jgn lupa siapkan duit raya Darin h10% hasil dari NuffNang ok...

cik hani said...

cantikkkk!!

hairunnisa said...

wow..wow...cntik header bru puan sue..
eheks.heheh

Nik said...

Cantekkkkkkkkkkkkkkkkkkk!
terBaekkkkkkkkk...
hehe..

mekchu said...

tq tq tq semua..
kalu semua dah suka, harus 8 bulan mekchu pakai header nih.. hahahaha..

special thanks to incredible design yg telah merialisasikan impian mekchu ini...

CuTeMiUt78 said...

nice n cute.. sgt la sesuai..

illafira said...

mmg cantik.. terpikat ...

NeenaAnuar said...

memang cantikkkkk header mekchu! sukee tengok! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...