@churalliya

Thursday, April 28, 2011

Kanak2, remaja, dewasa dan ...

Lepas baca yassin ngan papa-jit tadi.. Sambil mi-cah selongkar laci.. Dan hasilnya membuatkan mekchu tersenyum lama...

Dulu mekchu rajin tampal dan gantung gmbr2 ni ikut turutan. Sejak ada anak kecik, gmbr ni dh koyak dan langsung tak ingat bila nak susun balik mcm asal..

'Eh, ni masa bila?' 'Eh, ni gemuk pulak' 'Eh, pernah apply nak jadi bibik?' Hahaha.. Ada satu tu gmbr mcm bibik indon..

Yang mekchu ingat, gmbr 1st tu masa darjah 6 (1991), gmbar utk masuk asrama penuh. Dan gmbr last tu sebelum nikah (2005), gmbr utk intvw gomen. Haha.. How times fly...

Bila tya papa-jit mana cantik, cpt2 dia keluar bilik nak tgk tivi..


Sent from my Red Lovers :)

19 comments:

therosputih said...

sume cantiklah sayang...kata papa-jit...(tolong backup) ngeeee

♥MAMASYAZA♥ said...

kalo tgk gambar lama2 mmg nak tergelak..hehehehe

illafira said...

sy pun ade kumpul pic passport ni ikut turutan..hehehe

Nini D.. said...

~ dalam hati ada taman bunga... ~

lily lotus said...

kreatiflah, ly tak pernah buat camni

chekpid said...

sorilah mekchu aku gelak sorang2 tgk gambar ko..sebab blk kg aritu pun terjumpa gak gambar passport lama..boleh sengih pnjg dibuatnya.tapi soklan aku kat hubby tak macam ko la...aku tanya camni...'yang mana lawa..masa dulu2 ke masa masa skarang.' itu sbg petanda dia kena jawap jwpn ke-2 tanpa kompromi :)

Ilhamny.com said...

hahaha..tomel2..simpan tu..kenangan..linda punya dah kemana2 ntah...

CaDLyNN said...

makin cantikla mekchu ni :)

mummy_ayu said...

wah..bestnya sipa kumpul mcm nie...Ayu bersepah2..ada jumpa..pas tu tak ingat lepak mana

Lynn Hamzah said...

hehehe...papa jit tak nak mek chu tersenyum simpul lebih sangat tu...

Suliana said...

haha.. mmg kenangan betul kan gmbr dulu2.. :-)

MAPPIAU said...

walaupun sume gambar2 tu lain2 version tapi sume2 gambar tu tatap menten kurus okeh sampai la laaa ni owh jeles!!! huhuhu

fiza said...

Wah, masih simpan lagi yer. Kalau tgk gambar² lama ni memang kelakar ☺☺

Patutlah SEDAP, Kopi campur gelatin babi rupanya

mama_onie said...

Hehehe papa jit buat tindakan selamat... takut terrrberi jawapan salah...

rozana said...

gambar kmkn pon ada..mmg detail!!!

ch@ said...

laaa papajit tak bagi jawapankah? macam-macam rupa dan bentuk mekchu. sekarang juga paling comel.

mummysyafie said...

masih simpan lagi ke mekchu..nostalgia nya..

Farra Dhelina said...

maintain kurus lah mkchu..

QasehnyaRania said...

pandai yer micah g selongkar harta pusaka mama ..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...