@churalliya

Sunday, April 17, 2011

Malaysian Open ala Labu

Hari ni papa-jit ke Maybank Malaysian Open 2011 meninggalkan sekali lagi dan lagi anak dan bini di rumah.. kat mana tak tahu.. malas nak tya sebab sentap :(

Tahu tak Malaysian Open tu apa? pesta golf.. senang cerita.. nak tgk tiger woods dekat2 la konon.. sebab tu tak bagi amek pakej mustika.. takut hilang keutamaan nak tgk channel golf 815.. tektik tu, di katanya membazir....

ok, ok.. teremosi pulak tiba-tiba.. uish, sape yang tak emo kalo kena tinggal seharian kat rumah.. dia senang2 gi jumpa minah salleh kat sana... 

tiba2 dapat BBM dari papa-jit...
"Papa try hole in one tadi, nyaris masuk. Kalo masuk gi dubai kita. (icon muka sedih)"

dan diikuti panggilan talipon menyatakan dia nak belikan bini dia sehelai t-shirt malaysian open.. kannnnnnnn... dia tahu macam mana nak pujuk bini dia.. cuma dia malas nak tunjuk selalu...

mood menjadi ok.. terus suruh mi-cah prektis golf sejurus selepas berita kegagalan papa-jit untuk hole in one itu..

sebelah pagi...

sebelah petang..

sampai ke petang prektis anak.. hahaha.. nak pastikan dia bleh buat hole in one bila cukup umur nanti dan menerbangkan mama dia ke dubai :)

16 comments:

Iyiana said...

mekchu cuba la wat hole in one, manatau ley fly ke dubai pas ni.. ahaha..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah semangat maknye ne

illafira said...

ada gaya dah tu

rozana said...

hehe..nape x bwk mi-cah pg driving range..bole dah jd escort papa-jit tu!

Nini D.. said...

perghhhh....ekau memang terbaekk la najmi..

therosputih said...

adeila...kesian mekchu asik sentap2 je...hehehehe

Seri said...

go najmi go!!

ratusiput said...

eeeeeekekekeke...wah mekchu sekejap je sudah ilang sentap.trus latih anak main gop.ade ciri2 mi-chah leh lawan tiger wood ni...

~~@lyci@~~ said...

apa kt kau ajer yg buat hole in 1 tu... kompem g dubai ;)

-oP_ida- said...

wahh kalo dak g DUBAIlah erk...xpa suh mi-cah paktiss sampai teror keh..ehehehee

eB ezrin said...

tabik spring... :)
singgah kembali yer :)

Pepel BoNda AmaNi said...

kekekkekeke mi-cah punya gaya ooooo

MAPPIAU said...

hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mi-cah sangat sporting melayankan kegilaan mama eh nak pegi dubai punyer pasal, serius tuh muke mip-cah prektis

cayalah mi-cah!! akekeke

InaAchik said...

bapak borek anak rintek... maknya? penggorek! :p

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

haha! anak jugak yg jadi mangsa emosi emaknya.. :P

Anonymous said...

Hi Sue, Azua ni, sy happy baca blog sue ni hhehe, btw just nk share experience psl hole in one ni, hubby sy penah la 'eksiden' terpukul bola trus ke hole yg berapa ntah,dpt la cert, tp end up dia kene blanja dinner kawan2,sy bwk segerombolan join makan2 hehe, kalu ade contest mcm tu masa dulu2 sure sy org plg xsabar nk ke Dubai hahaha ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...