@churalliya

Tuesday, April 5, 2011

Nokia E71 untuk di let go

Tak habis-habis asyik jual tipon je laaaa... ok, ini entry melekat sehingga dah jumpa buyer..

Norkiah Slide 6500 dah jual kat bibik... Sony Ericcson Vivaz Pro dah jual kat tyha.. tapi masih tak cukup modal nak beli BB... sekarang nak jual E71 pulak..

selama ni memang bertujuan saje dok perhangat kat korang, kata dah pakai BB.. tapi haram tak pakai pun lagi.. modal tak cukup la katakan... hahahaha...

E71 ni papa-jit yang punya sbnarnya.. lepas jual vivaz pro hari tu, dah tak de tipon (padan lah muka).. mekchu pakai lah E71 papa-jit tu sementara nak kumpul modal beli BB.. gile kentang.. hahaha...

rasanya semua dah tau function tipon E71 ni kan.. tipon yang super duper bagus.. ada 3G, WiFi, garmin, dan semua2 yang di cari-cari pun ada pada tipon tu.. kaler hitam, original set, ada kotak dan charger.. dipakai sejak Januari 2010 oleh papa-jit dan diambil alih oleh mekchu sejak sebulan yang lalu.. condition sangat tip top..

okeh, kalau ada yang minat nak memiliki E71 ni atau nak tanya-tanya dulu ke, sila e-mel mekchu at churalliya@gmail.com cepat-cepat sebelum mekchu trade in kat kedai.. kita sembang-sembang lebey kat sana ok..

komen user E71 :

17 comments:

mummy Darin said...

meh aku tolong promote sekali..
E71 handpohone tahan lasak
dah diuji kelasakkanya, jtuh dari tingkat 11, masih lagik boleh dipakai.. dan telah digilis oleh tayar lori tak perasan berapa tan... sebab husband aku pun taksub gak ngan hp.. good luck sue..

ratusiput said...

E71.ratu pakai E72.nk bli BB pk 22 kali :)

mekchu said...

musz : ok, aku add komen ko

ratu : hehe.. sbb dah pikir kali ke-23 la ni..

Farra Dhelina said...

sy pun bercinta gak nk beli BB..dh dpt ni, ntah zmn bila lah dpt tuka hp lain..hehe

bOnda said...

kebetulan! nnt chek ur mail wOkeh ;)

rozana said...

ganasnya testimoni musz tu..
mmg hardcore la E71..
kalo org bnyk duit..dh lama tangkap satu tu..hehehe..bole update blog x E71 tu?

shaza said...

tumpang iklan boleh? kita pun nak jual N97.. ade sesape nak beli? hehe.. semoga mekchu dapat buyer secepat mungkin yer.. bolehlah tertunai hasrat nak pakai BB..

Dee said...

sy pun nak tukar pakai BB..so, mekchu nak tak beli dee pya E71..hahaha..

ann @ hatiberbunga said...

dah 2 thn Ann guna E71 ni. mmg tahan lasak. dah brape ratus kali kena baling @ jatuh dek tangan2 comel the kids.

tp lum start berangan lg nk guna BB. sbb BB org kata xleh video call, eh? hmm..

lily lotus said...

tu dia gila kentang punya tahan lasak. selamat bertuan baru yer!

mummysyafie said...

dulu nor pun bapaki E71, pastu bertukar kepada BB Curve..pakai setahun terus beralih pada BB Torch..

pakai BB ni mmg syok..semua di hujung jari. tapi jangan bagi rosak taw. once rosak..kos baiki boleh sama harga ngan beli hp baru

Mimy Hamid said...

beb ada lg ke...mcm minat gak mau...email aku buleh (nor.zmy@gmail.com) harga baper...tengs mek chu...jgn lupa ek..

cikceriacorner said...

heheheh...la ni hp macam2..heheh..sampai xterkejau sirinye..

MieZa said...

mcm berminat je kak...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah cam menarik jerk...

Imaan09 said...

dah bertuan baru ke E71 nye mekchu.. klu smpi ujung bulan ni xde, rezeki sy kot..

NeenaAnuar said...

pakai BB.. tak leh nak ckp kat mekchu welcome to da club! hehehe.. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...