@churalliya

Tuesday, April 26, 2011

Relaxing

Rambut sikit lagi dah serupa hantu kak limah.. So, its time for relaxing..

Sent from my Red Lovers :)

19 comments:

.::WaNiE::. said...

wwuuu sempat lagii

therosputih said...

hantu kak limah versi mekchu...shanteq jugak...hehehe...gigit jari papa-jit...

chekpid said...

1st pic aku tgk pun dah rasa nak gelak besor. mmg relaxing baca en3 ko...haha.....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wah2..ni kira antu kak limah cung la ni..phewittt ehhe

Pepel BoNda AmaNi said...

wah imej baru la pas nie...

Psttt: mekchu kiriman sudah sampai ka belum???

InaAchik said...

wah nok...
buat rambut sesajork...

ppiiissstttt, mak dah siapkan jiwa dan mental neh nk terima kutukan kammo nok! :p

Farra Dhelina said...

tp ni versi muda hehe

ratusiput said...

suka gambo yg atas tu...cute.ehehe..

biruVSpink said...

wah, kemain lagi. Set rambut tetiap bulan eh ;-)

Nini D.. said...

kiut mekchu sepit rambut cenggitu!!

Arief Arf said...

ni kat salun kat kampung pisang ke?
hahaha

~~@lyci@~~ said...

wahhh... pesen apa lak pasni ;)

Dee said...

apa beza relaxing dgn rebonding..adakah..rebonding pakai ubat..tp relaxing tu just pakai hot iron tu je tanpa ubat?

MaMa CyDa said...

kak limah versi mekchu lagik cunsss ^_^

mummy_ayu said...

wah....memang relaxing ..
pssttt...Ayu dpt BE dah..tul la org kata, kalu buat entry mcm tu..ada harapan dpt BE... :-)

♥MiZz-siHa♥ said...

hantu kak limah pesen cun nie..

Ilhamny.com said...

saya pun bru wat relaxing ngan milkadeal tu..:)

eB ezrin said...

ha ha ha... kiter bakor jer... ;p

makdara TERdiva said...

salah satu terapi minda.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...