@churalliya

Tuesday, April 26, 2011

Misi mencari kasut mi-cah

Kesian pulak tengok dia nak pakai selipar spiderman buruk dia tu bila keluar berjalan.. bila tengok papa dia pakai kasut, dia pun teringin nak pakai kasut.. tp kasut tu dah tak muat..

So, alang-alang dah smpai Bukit Mahkota, pujuk rayu sikit papa-jit dan dapatlah gi Mines carik kasut mi-cah..
 
mula-miula nak tukar angin, carik kan mi-cah sandle aje.. tp tak de pulak yg berkenan.. dari sandle macam tu, lebih baik belikan dia kasut.. kemas pun kemas..

patah balik ke adidas.. mmg disitu mukmatadnya pilihan papa-jit untuk anak dia..

 oppsss 18sx pulak..

amboi mi.. mahal nye kasut mi.. papa pun tak pernah beli mama kasut mahal macam tu taw...

sementara tunggu kasut sampai..

cubaan nak tengok berapa ruang kosong dalam kasut.. tp x cukup tenaga :)

sudahnya, tonggeng macam tu.. sonang..

 test skill..

macam nak jual la kasut mi-cah ni.. tp ada ke yang nak beli? kalau tak cuba, tatau kan..  nak simpan, x de rezeki lagi untuk najwa :)

12 comments:

syawalsimpsons said...

banyak nyer kasut mi-cah...

[-suziey-] said...

comel2 je kasut nya..simpan je la jadi kenangan..hiks..

Nini D.. said...

najwa?????........
xpe mekchu...usaha2...
najmin...najwa...pandai mekchu!!

~~@lyci@~~ said...

huhu.. tingat kat kasut adidas adam yg kena rembat..

ann @ hatiberbunga said...

hahaha..!!
siap tonggeng2 tu duk cuba kasut.
hmm.. bila ingat2, kasut ayra pun dah buruk. harus gi carik gak kasut baru. hihi..

illafira said...

comel2 je kasut nye..

aiks.. sape najwa.. heheheh

etiey.com© said...

huhu tang kasut i pasti si mak yang terlebih excited..hahaha

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

betui tu..kasut boboy mmg mahal la..rafiq takat ni paling mahal sy beli kasut Clark dia..humangahaihh..lebih mahal dari kasub abah dia..huhu

if lepas ni dpt bb boy..mek cu leh kasi adik dia..tapi if lmbt lagi mau anak baik let go aje sbb kasut lama2 nnti tercabut tapak dia tuu

therosputih said...

banyaknya...sayang kan sebab da tak muat...try la let go...

rozana said...

try la jual..pre-loved item ni ada follower tau..
ala nanti dpt najwa belilah yg baru..hehe..

♥MiZz-siHa♥ said...

bnyk koleksi adidas die..

Rose said...

KAk Sue,
Ada yang nak jual ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...