@churalliya

Thursday, May 12, 2011

'Bercakap' di dalam miting

Hari ni ada miting kat MAMPU Cyber. 1st time drive ke sini sorang2. Selalu datang ngan driver. Cemas dan panik..

Miting yg mmg mempunyai hubungan terus dgn keje mekchu.. Sukeeee.. Mmg serius di kala miting (w/pun bb tak lepas dari tangan)

Sorang pun x de yang kenal dlm miting ni.. Muka pernah nmpak tu ada la 2-3 orang.. Dlm minda separa sedar, mekchu on microphone dan mencadangkan 2 perkara utama.. Hahaha.. Dah mcm suara itik nila bila bercakap..

Sempat jugak buat lawak (tempias perangai papa-jit la niiiii)... Dan ke 2-2 cadangan mekchu diterima.... Bosss, lihatlah staf mu ini semakin transform.. Hahahaha..

Kembang, kempis... kembang, kempis..

update : hilda, chekpid, MAMA ADAMAN, Nini D, littlehumblelynn komen korang tak boleh publish.. ntah apa la masalahnya dia tu.. tapi mekchu dah baca :) tq uols..

Sent from my Red Lovers :)

6 comments:

Hilda said...

Syabas...tak lama lagi boleh la naik pangkat & kalau dah naik pangkat boleh la belanja....hehehe

mama ADAMAN said...

hang present aper chu?? i dah present kat MAMPU last two week.. mintak 1.5 lulus 500k jer

chekpid said...

transform yg bagus..go mekchu go...!

Nini D.. said...

mekchu..pinjam baju!!

littlehumblelynn said...

harus mintak naik 44 cepat2..amin..

Just Call Me Bitt said...

ape mekchu suara itik?? akekekekkeek pernah mengalaminya jugakkk adehhh masa tu la terasa tekak gatal...asik berdehemm jek...akekekkeke

bb tak lepas bagus jugak tu mekchu sambil2 snap pic bos tengah bebel ke kann...hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...