@churalliya

Thursday, May 19, 2011

Gi mana tu wok?

Kat rumah kadang-kadang memang panggil mi-cah ni 'woOok' je.. keh keh... tapi dia tak suka tau.. kalau dia ajak main order2 makanan kat kedai, lepas tu kita cakap "baik encik.. encik tunggu sekejap ye.. nanti saya masak kan roti canai untuk encik" mesti dia akan betulkan.. "mi-cah laaaa, bukan encik"...

Tetap suruh panggil dia dengan nama mi-cah dia tu.. kalau panggil dia boss pun nanti dia marah.. hahaha... apa la mi-cah ni.. jadi boss la best..


Tapi mi-cah nak ke mana tu?

Ok, mekchu cuti 2 hari dan tambah 2 hari lagi untuk sabtu dan ahad.. ada satu je entry auto publish yang ditinggalkan.. selamat merindui diri ku.. tapi tak yah rindu sangat kot.. nnti mekchu update la pakai BB.. ish, buat-buat lupa pulak kan......

18 comments:

AKO @ retna said...

wah mcm nak g jaoh jer tuh :p
enjoy ya!

Nini D.. said...

beg akademi fantasia...

chekpid said...

wok nk g korea ke?

etiey.com© said...

heheh nak p mana tu... wahhh update thru bb? best best!

♥MiZz-siHa♥ said...

wah...p tmpt berbaju tebal ke??hehe

♥MAMASYAZA♥ said...

sikecik akak pun camtu, kengkdg ni jadi penjual tiket kat depan pintu pagar le, terpaksa la kita melayan, tak layan nanti mengamuk lak

CaDLyNN said...

lin tahu mekchu nak p mane!!!
tgh buat sales tu kat sana...mekchu..nak pesan...ritu tak sempat nak beli :p

MAPPIAU said...

woha!! selamat coti2 malaysia yea hehehe

psssttt kalau kek kampung uwan esei panggil esei 'wok' jugek (jangan bagitau sesape tau :P) hahahaha

Aleyn said...

Bunyi macam tersangat jauh jerk

~~@lyci@~~ said...

wahhh.. honeymoon ekkk... nk tau gakk x kira huhu..

.::WaNiE::. said...

ha ha gi mana tu nak ikutttt

Don & Nor said...

alololo..tomei2 mi cah...nanti auntie afundi masuk mi cah yeee...

littlehumblelynn said...

micah nak jalan mana tuh..aunty nak ikut !!

Faizaharis2 said...

besonyer beggg diaaaaa..... fly mana tu? hahahaha

best coti2....

ratusiput said...

wah honeymoon ke ni mekchu... :)

makdara TERdiva said...

wahhhh! dia dulu cuti..

selamat bercuti2 malaysia..turn kita next week plak!

Daddy Ziyyad said...

hahaha...lawak..
saya nak try lah jugak panggil nama yg lain kat anak..tak pernah try..

Dee said...

suka main amik2 order makanan eh..mcm mimi gaklah..hehehe..

selamat bercuti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...