@churalliya

Tuesday, May 10, 2011

Hari ni Training MS Office 2010

Selama ni tau yang basic2 je.. janji boleh menaip dan print.. hak hak.. janji adoooo je ko mekchu.. function lain2 tu hanya perhiasan semata..

Tapi.... tapi.... hari ni mekchu training MS Office 2010.. sukaaaa sangat sebab dah boleh buat button print screen sendiri.. buwahahahahahahaha (gelak paling jahat) sebab selama ni cara jalan jauh.. skang dah ada jalan pintass.... 

see... see.. kat tab view ada button print preview.. ko ado? hahahaha...

macam-macam lagi yang dapat belajar.. kalo nak harap explore sendiri memang boleh, tp tak dapat la dalam masa singkat kan.. nak nak kalo mcm mekchu ni yg cepat fedap.. kejap je try, kalo tak jadi, lantak ko la...

antara hasil tangan untuk latihan hari pertama...

ini nama dia screen clipping.. tak yah susah2 pegi print screen pas tu bukak photoshop pas tu paste bagai.. sap sap soi je siap..


ini pulak smart art yang tiba-tiba nampak sangat suweeettt.. hahaha... 

dan ini hasil ujian pada petang hari.. nak terkencing pun tahan sebab terlalu leka.. nampak senang tu, tapi nak carik satu-satu function tu susah jugak sebab orang belakang asyik-asyik jerit SIAPPPPP.. hahaha.. pressure noks..

tak sama sangat dengan soalan.. janji ada iras-iras.. hahaha..

ada lagi 2 hari training.. lepas ni boleh lah jadi part time ngajar MS office 2010.. sape2 yang berminat, sila lah roger.. sempatttttttt...

7 comments:

mat ketawa said...

punya asyik smpi nk ke toilet pun leh hold dulu...mmg tekun...
hohohoho

Nini D.. said...

mekchu...tolong ajarkan den!!!

etiey.com© said...

moga dengan jayanya berkursus yer

ratusiput said...

best ni mekchu.buatlah kursus tuk kitaorg blogger lak kat blog mekchu ni.ahaha..gila keji kan.mekchu sama la ratu.mls nk explore2 sampai ke akar umbi.cpt jemu.

eB ezrin said...

cam best jerk... eb x tau guna gaks ;p

Pepel BoNda AmaNi said...

yeah ku pun hanya taw yang basic2 sajork...nama jerk IT..kekekekekkeke...mekchu sila buat tutorial...

Just Call Me Bitt said...

ape beza ms-office yg lama dan yg terbaru???? hahahaha soklan peksa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...