@churalliya

Monday, August 6, 2012

Happy Birthday mekchu

Hari ini...
Hari ini genap 33 tahun usia mekchu..

Alhamdulillah..
Alhamdulillah kerana memanjangkan setahun lagi usia hamba-Mu ini..

Syukur Tuhan..
Syukur Tuhan di atas segala pemberian yang diberikan oleh-Mu..

gambar instagram 3 bulan lepas.. 

Follow mekchu on instagram http://web.stagram.com/n/churalliya/ (betul ke link macam tu kalau nak suruh orang follow?) hehehe.. tak pandai instagram lor..

Bila share je gambar instagram kat fb, dia terus pegi kat wall papa-jit.. dah godek2 pun masih sama.. last2 geram sangat delete semua akaun kat tab tu, baru ok.. phewwwww..

Ehhh, ini entry bebeday to you kan.. Siapa nak belanja birthday girl bukak puasa hari ni? Sila angkat wallet....

21 comments:

illafira said...

happy birthday mekchu.. semoga panjang umo n murah rezeki.. dan selamat melahirkan..

marinahunny said...

happy birthday mekchu cayang, x sbr nk tggu kuar baby, nk kait hadiah utk baby :-)

Nad @ MamaZN said...

hepi bday mekchu!
mekchu tua 3 thn dr saya!
tp muka nampak mude jelite..! :)
moga pjg umur n murah rezki selalu!

saya angkat wallet ni! wallet kosong! =p

Nazirah Azeman said...

hepy bday mekchu.semoga cantik selalu.

beday girl la kene belanje reader.eskem BR satu!hehehehhehehee

Bitt (double IS) said...

happy birthday mekchu! wishing u happy always :)

alaa..saya pakai purse! akkekkee :)

CaDLyNN said...

mekchu...
happy bday to you :)
semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, bahagia selalu dan hidup lebih diberkati oleh Allah :)

ronna said...

Happy Birthday Mekchu....

syawalsimpsons said...

happy bufday mekchu....

NeenaAnuar said...

HAPPY BIRTHDAY MEKCHU.. semoga dipanjangkan umur.. dimurahkan rezeki dan moga senantiasa diberkati olehNYA.. amin! ;)

QasehnyaRania said...

HB to u mekchu =)

watyz said...

Happy Birthday..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

epi besday mek chu..
semoga dipermudahkn segalanya yer.. =)

eda_ej said...

epy beday mekchu.. =D

Eri-chan said...

happy birthday mekchu. takde wallet sebab pakai purse. ;p

Nini D.. said...

saya angkat dobot,bleh?

happy birthday darling!

PUANSTOBERI said...

Happy hari lahir mekchu.. fuhh.. ai akan mengikut jejak u 4 bulan lagi yaw.. teheee :P

♥MAMASYAZA♥ said...

happy birthday mekchu. birthday mekchu sama ngan birthday angah arini.
moga ceria ngan happy selalu ok

Suliana said...

Hepi bday mekchu :-) may Allah bless you always.. Berseri muka ibu preggy..

Alycia said...

hepy belated besday to u... eh, smlm aku g sban, xtau pulak besday kau (maklumlah xon9 hehe).. kalau tau confirm blanjer ;)

MaMa CyDa said...

hepi belated besday mekchu. Moga panjang umo dan dimurahkan rezeki serta bahagia disamping keluarga tercinta...

Mimy Hamid said...

happy besday...selamat hari lahir..walau lewat tetap nak ucap...semoga mekchu bahagia selalu...amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...