@churalliya

Wednesday, June 15, 2011

Dengan sekali siku

Sedih...
ya, itu serpihan kecik yang ditinggalkan atas lantai selepas serpihan besar dikutip masuk balik dalam bekas bedak..

kot tersiku culculator ke, fail ke, selotip ke tak de la rasa down sangat macam ni.. dah la kena menabung 3 bulan baru mampu beli bedak tu.. uwaaarrrghhh....

Sila jalankan derma kilat untuk mekchu.. tapi nok inaAchik kata dia nak belikan mekchu MAC sempena duit bergoblog dia yang makin masyuk.. sayammm ko nok :)

12 comments:

Just Call Me Bitt said...

uwaaaaaaaaaaa...teringat saya punya...ishhh tak tau nak komen ape...sebab tang ni kalo sendirik punya pon merana ape lagi tengok pic org lain punya...boleh moody sampai nak dapat yg baru punya jek rasanya huhhhh

InaAchik said...

aduh... sedih dengar!
k lah aku belikan kammu bedak.
silky girl tak sesuai sebab dah tak gegel lagi...
MUSTIKA RATU lah nok erk?!

dgn pesanan: jgn demand boleh?! hahahhaaaa...

InaAchik said...

*tetiba teringat achik pecahkan aku nyer eyeshadow SASA (masa tu rasa dh mahal giler dah tu) selepas br beberapa hari beli. rasa nak mogok ngan laki sebulan kekdahnya! kes ko ni, takkan nk mogok ngan diri sendiri plak kan. ko kutip la nok... bleh pakai lagi tu... heheheee

link eye shadow pecah akibat suami: http://inaachik.blogspot.com/2010/03/suami-oh-suami.html

eda_ej said...

huhuhu.. dah penah jadi dulu.. memang sakit jiwe.. sampai tak lalu nak makan.. bedak punye pasal..

Mimy Hamid said...

berderai jadi debu mekchu...salah salah sapa....sedih pulak...mana aci ina achik...aku nak MAC jugak...hehehe

sha a.s said...

suke M.A.C eh? Sha suke benefit...almost 3 years dah pakai brand tu je...

kalau bedak Sha pecah cmtu kn mekchu, konfem Sha nanges.....

NeenaAnuar said...

waduh! berderaiii sudaaa... takpe mekchu.. sabar2.. mesti ade rejeki nak dpt lebih dari satu bedak MAC pas nie.. hihi.. mana tahu kannn... ibarat org kata.. patah tumbuh hilang berganti gituu...

p/s: tapi kalau I pun nangesss gak kalau berderaii gaya gitu.. nak2 kalau masih baru.. huhuu...

ratusiput said...

pe lg mekchu...tak geti2 terjah stage...

CaDLyNN said...

amek balik jadi loose powderla mekchu..hehehehehe

miloais said...

pakai bedak sejuk pulak lah mekchu!
hehehehe

♥MAMASYAZA♥ said...

bedak compact dah jatuh..frust menonggeng btol la

ch@ said...

selalu terjadi pada kita mekchu, kadang2 baru guna 4 kali buka, mesti hancur. tak pernah kekal sampai habis. sudahnya sampai skrg takde bedak compact.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...