@churalliya

Wednesday, June 15, 2011

Tiba-Tiba A.K 100

Tiba-tiba terpandang kat wall facebook ada contest dan tiba-tiba bernafsu nak join contest tu setelah sekian lama menyepikan diri...

Tiba-tiba terfikir ada gambar anak beranak yang berkepala teleng hari tu dan teringin nak tepek kan gambar tu..

Tiba-tiba dapat nombor cantik A.K 100..

Tiba-tiba korang pun kena sapot mekchu untuk LIKE gambar kepala teleng tu...

LIKE page A.K SONz COLLECTIONs's Photos ni dulu kat http://www.facebook.com/pages/AK-SONz-COLLECTIONs/113872725355998 (boleh tahan cantik2 gak baju kat situ)

  
tengok kat sebelah kiri.. bawah-bawah sikit..


lepas tu LIKE gambar anak ngan bapak kepala teleng ni kat http://www.facebook.com/photo.php?fbid=136949876381616&set=a.135653736511230.34777.113872725355998&type=1&theater

Jack Sparraw, jangan lupa LIKE kami ok :)

Tiba-tiba Jack Sparraw pun terjebak sama kan... A.K 100 taw.. A.K 100.. sayammmm korang ketat-ketat...

10 comments:

ch@ said...

ahahaha betul2 comel buah hati mekchu ni. adoiii, boleh lak pose camtu eh.

Nini D.. said...

xpyh suruh pon den udah LIKE :)

eB ezrin said...

gd luck yer :)

~~@lyci@~~ said...

haha.. ok, dh like picca teleng2 tu ;)

Farra Dhelina said...

gdluck!!

*gmbr ni mmg comel sgt! hehe

ratusiput said...

ehehe....comei...good luck mekchu :)

InaAchik said...

nok, mak dah jlnkan tanggungjawab!
gud luck papa jit n mi chah...

NeenaAnuar said...

good luck mekchu.. I dah like like likee dahh pong! :D

puan nina said...

gudluck mekchu =)

mummy_ayu said...

done dear..good luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...