@churalliya

Thursday, June 16, 2011

Emosi betul lah...

Sebulan je lagi.. sebulan...

Berat sangat hati ni nak belikan tiket flight bibik balik Surabaya nih.. dah 2 minggu tangguh.. sampaikan tiket untuk masa dan tarikh yang dah pilih tu naik harga..

Bibik akan pulang ke pangkuan keluarga dia 21 Julai ni.. emosi lak tatap gambar dia kat passport tadi.. hahahaha...


Lepas ni akan tamatlah tempoh bertenang kami.. akan bermula lah episod sebenar kami dalam rencah rumahtangga.. ecewah... berencah lah sangat kan... najmi akan tinggal kat nursery, no more makanan yang terhidang atas meja, no more bibikkkkk tolong itu... bibikkkk tolong ini...

Siapa nak tolong jaga najmi? boleh isi borang permohonan sekarang..

17 comments:

sha a.s said...

hehhh! naseb badn...ehehe

~aSFaLiZa~ said...

nak kasi berapa gaji? kalau mahal saya nak. hahahahhahaha

mummy_ayu said...

ala siannya..biasa dah ada yg tolong..
tak pe..mula j2 tu..lama2 terror la
plus mi-cah pun dah besar...

eB ezrin said...

kalo eB x keje, okeh jerk ;p

Aleyn said...

Orang dah biasa ada bibik...memang mula2 akan kekok dan kalut...lama2 nanti ok jer...good luck

littlehumblelynn said...

mekchu

tentulah awal2 up & down jugak..at the end..i/allah ok !!

Ilhamny.com said...

carik jek yg lain..hehehe..

Ilhamny.com said...

carik jek yg lain..hehehe..

Nini D.. said...

sila pos aje najmi ke Taiping...meh den tolong jaga

ratusiput said...

ha'ah mekchu..memula je rase kelibut skit.lelama nti ok...u should try first...best tau...jgn sampai lupa malam jumaat sudah.ahaha..

ch@ said...

bersilat mekchu buat sementara waktu. sesi pencarian bermula ya mekchu.

CaDLyNN said...

kene berdikari sikitla mekchu..hehehe..

Just Call Me Bitt said...

oo ni kes rencah kurang gula nehhh...hehe tak pe mekchu sesekali otot jadi musle gituw...rajin mekchu hantao bibik balik sana yerr...ade bibik jiran langsung tak pernah balik2 kampung dehh...

~~@lyci@~~ said...

pasni mi-chah kena bole dpt ramai kwn.. kan mi-chah kan.. xmo sedey2 ekk..

makdara TERdiva said...

boleh sajer..tp maintain gaji yg skrg ni lah..haha!

mama_onie said...

Bestla mi-cah ada ramai kawan nanti...

MAPPIAU said...

errr errr borang permohonan ade kosong lagi kah? ahaaaa!! hahahaha mi-cah oooo mi-cah.. meh kat mama-di meh (eh tetibe ;P) hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...