@churalliya

Wednesday, July 6, 2011

Arissa's Choice

Antara salah satu blogshop yang mekchu sudah jatuh hati...
Arissa's Choice di miliki oleh sepasang somi isteri yang sangat comel dan nama tu diambil sempena nama anak perempuan dorang.. kali ni mmg puji ikhlas.. tak de maksud lain okeh..
Dan kini mi-cah telah memiliki 2 pyjamas yang sangat comel.. bila mi-cah pakai lagik comel macam mama-chu dia..
Antara Koleksi Holabebe Pyjamas 
RM30 sepasang

Kalo ada gegirl, dah lama order.. tidak syak lagi..

Mixveer Pink Gown 
RM55 (harga tidak termasuk pos)
Size : 1Y, 2Y, 3Y

Tudung Duyung Emboss
RM35

Tudung Arissa Songket
RM25

Kid's Back Pack
RM45 (tidak termasuk pos)

Winnie The Pooh Height Measurement Ruler
RM 28 (tidak termasuk pos)

T-shirt Ed Hardy
RM 28 (tidak termasuk pos)

 Carter's Bath Baby Rope
RM 35 (tidak termasuk pos)

Isshhh ada banyak lagi laa..

Ok, sila berkenal-kenalan dengan Arissa's Choice untuk jatuh hati kepadanya..

Sila layari koleksi di blog http://arissaschoice.blogspot.com/
atau

11 comments:

makdara TERdiva said...

wah!
kempen baik punyerrr :)

harus terjah sekarang jugak demi mekchu..eh!

mummy_ayu said...

memang..kalu shopping online memang kena control, kalu tak semua nak dibeli nya..tambah2 girl stuff..cute2 semua..

♥MiZz-siHa♥ said...

baju budak2 skrng mmg cantek2 kan..

Qaseh said...

so cute,,carter bath baby rope tuuu, nak beli satu la utk anak sy

sha a.s said...

baju² dia smua comel... :)

eB ezrin said...

bathrope tuh cun :)

Pepel BoNda AmaNi said...

next month besday amani...leh la klu nak order apa2 uat hadiah...lalalaalala :P

~~@lyci@~~ said...

comeynya... nak2..

ratusiput said...

wah mekchu buat promo lg ni...

mummy_ayu said...

dear, umah baru Ayu tu kat Bukit Galena...kat ngan sekolah puteri tu...

Just Call Me Bitt said...

aduhaii la mekchu....sorry sangat2...matik matikkk ingat mi-cah tu gegirl! uwaaaaaaaaaaaaa ampunkan beta....puas saya dok tunggu pic mi-cah pakai skirt...uwaaaaaa salah saya...maafkan saya sebab tersalah anggap.....tu semalam terkopius saya mi-cah pakai baju melayu surau...adulahaiiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...