@churalliya

Saturday, July 23, 2011

Hati mana yang tak menggedik..

Macam tak percaya bila dapat tau blog kesayangan yang tak berapa nak glamer ni masuk majalah.. InTrend pulak tu, keluaran Ogos 2011.. Sekurang-kurangnya dapat mengembalikan kegumbiraan dalam hidup mekchu.. kalau tidak asyik la cerita sedih je kat sini kan.. korang tak suka erk kalo mekchu publish cerita sedih? ok.. ok..

Mula-mula baca komen dari puanstoberi ni tak rasa apa-apa lagi.. dalam hati mungkin tersalah churalliya kot..

Pas tu dari marinahunny pulak.. dia pun ada komen kat facebook jugak..

Pas tu puannina jerit kat shoutbox mekchu..

Najwa pun ada komen..

Hati mana yang tak menggedik ye tak.. dari sedih-sedih, otomatik jadi gumbira.. sat tadi terus google sbb tak sabar nak tau apa lah InTrend cakap pasal blog mekchu ni dan palinggggg tak sabar of kos lah nak tgk gambar apa lah yg ada kat situ.. berdebarrrr sangat..

So, mekchu dah tengok... tapi tak bleh kasi korang tgk jugak.. kasik suspen macam mekchu suspen selama ni.. hahahaha gile dengki.. cukup lah mekchu nak hint ckp ada gambar tembikai (kemain besar mekchu tergelak), ada gmbr apampolkadot (wah, glemer ko anna), ada gambar mi-cah dlm telur donosour.. ada gambar opsssss.. e-naf.. e-naf..

Tunggu mekchu beli InTrend Ogos 2011 dulu okehh... konpem terus selak segmen Pena Siber m/s 160.. hahah siap hafal dah..

Eh, betul ke kalo nak masuk dalam segmen Pena Siber ni kena hantar e-mel kepada InTrend dulu? tapi mekchu tak pernah hantar.. agaknya siapa lah yang baik hati tolong promote blog kuning oren yang tak seberapa ni kan... alahai, ini yang nak menangis lagi ni...

Korang memang suweeeetttt....

19 comments:

Mimy Hamid said...

mekchu cepat beli nak tgk gak...heheh

~najwa~ said...

nampaknya ada peminat setia yang menghantar emel mewakili blog mek chu ;)



...okeh, esok bila mekchu dah beli sendiri Intrend tu, bole senyum seminggu~ ehehe...


-tak menahan, gambar happy baju hitam tuu...hehe.

~~@lyci@~~ said...

wahh.. tahniah.. kt yg dulu tergedik2 hantar gmbr kt Intrend pun xterpilih huhu.. mmg peminat Intrend cuma bulan ogos punye xbeli lagi lol..

eda_ej said...

wahhh.. makin betambah la follower blog mekchu pas nih.. hehhehe...

CaDLyNN said...

wah! glam la mekchu masuk intrend...ape lg...wat entry khas la mekchu.....

Anonymous said...

akak, sorry lambat reply.. baru siap wat kek 2 tingkat ni ha.. tjegil bijik mata.. uwaaaa... ai gumbiraaaaa apam ai masuk majalah....time kasih kaaaakkk... tharu sgt...time kasih jugak sbb bgtau..!!! thutang budi mcm ni! (T_T)

esok wajib gi beli intrend sesudah hantar kek!

anna
http://facebook.com/apam.polkadot

PUANSTOBERI said...

ha..sikalang suda picaya ya.. hik hik.

ada la yg antar blog mekchu ke intrend tu.

Apa pun.. ok lah..siap jadi blog pilihan tu. hihi :D

Ya ALya said...

tahniah mekchu.....

marinahunny said...

nak beli jugak le..hehehe

♥MAMASYAZA♥ said...

wow tahniah, kena beli lahh in trend

therosputih said...

wah...nak beli nak beli...tahniah ler mekchu...dah2...jangan sedih2...mood hapi hapi plak, kekgi ramai orang nak terjah blog mekchu....

Lee-Yan-Naa said...

besnyeeee..kena cari ni intrend nanti :D

sha a.s said...

wahh kelass mekchu!!! tahniah!

abazilah said...

hye , singgah jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

Rtp Farra Arisha said...

mekchu cepat lah publish gmbr tu dlm blog. nak tengok. hehe.
congratsss ya!

Ilhamny.com said...

wah..jeless daku.......hehehe..tahniah mekchu...nak gi beli gak larr intrend karang..:)

Pepel BoNda AmaNi said...

wah jangan lupa nanti post dalam blog k..nak beli xda duit..*kesian kan..kan..kan...:P*

MaMa CyDa said...

wahhh ... glam lah u pasnih .. khelasss gitu ^_^ tahniah yek ...

cepatlah beli intrend tuh .. jgn lupe pos kat blog yek ...

MAPPIAU said...

saye tak pernah beli majalah intrend tu tau, tapiiii demi mu blog oren kuning akan ku susuri alamanda untuk beli itu majalah huhuhu

tahniah kak vangga i okeh hehehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...