@churalliya

Monday, July 4, 2011

Kindly Attention Mr.Nuffnang

My dear,


I need new buffered earning..
I need new campaigns..
I need grapevine advert..
I need more churp-churp campaigns assignment..

metered earning mekchu selepas cash out hujung tahun lepas.. dah makin menyepi..


social sharing mekchu dalam churp-churp.. ada banyak dan tak dapek la acik nak paste semua..


kalau ada akaun twitter, boleh dapat schedule tweets kat churp-churp :)


I need you like a hug needs a kiss....
I need you like the ocean needs the tide...
I need you like love needs two people....
I need you like a girl needs a boy....
I need you like a soul needs a body....
I need you like numbers need an equation.....
I need you more than anything!!!


pergghh.. penat memerah otak bagi ayat2 power untuk mengembalikan kepercayaan mr.nuffnang kita :)

eh.. korang tau tak kak jem kita terpilih featured blogger for july 2011? emmm itu laaaa.. bukak nuffnang asyik tenung Earning aje.. mana tak nyeee.. hahahaha... kalau nak baca (mmg korang wajib baca ok) pegi kat home, scroll bawah sikit.. kat Flavour of the Month :)



jemah, budak-budak opis kim salam dengan ucapan bila nak buat makan-makan.. hahaha.. piranha sangat dorang tu kan..

11 comments:

Fieza79 said...

hope mr nuffnang mendengar keluhan tu...tp kdg mcm ye je lps buat entry pls nuff terus tup2 dpt BE...kebetulan kah..?

miloais said...

emmm... iols dah tak kowser dah bab BE nuffnang ni...
hik hik hik

sha a.s said...

kemain bsajak bagai si mekchu ni taww...ekeke

Mimy Hamid said...

2 bulan lepa BE agak naik beb...skran gni lemau sikit...ada la 3 -4 bijik...jadi la kan..tp nak gak byk

CaDLyNN said...

mr.nuffnang...jangan lupekan saya juge....huhuhuhu

Farra Dhelina said...

lepas ni msti byk!

NeenaAnuar said...

ahahaa.. rintihan betoi nie... takpe2.. mesti lepas nie mr. nuffnang dtg singgah sini.. :)

Pepel BoNda AmaNi said...

kim salam k.jemah jugak nyek..kekekekeke

viruspadu said...

alolololooooo

makan2 akan dibuat jugak. jgn x dtg sudehhh hahaha

skrg membizi giler dengan butik shopink huhu. tu la pasal, projek makan2 adalah tergendala giler gilerrrrrrrrr

kimsalam semua tauuu... rinduuu giler dgn semorang

MAPPIAU said...

hehehehe dah bace dah pasal kak jem tuh hihihi.

eh nanti kalau akak antar surat chenta kat mr nuff lagi jangan lupe buat2 tersebut name blog saye skali tau akakekeke :P

mummysyafie said...

nor punya tak bukak² lagi pun. agak nya dah berkulat kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...