@churalliya

Sunday, July 17, 2011

Sangat Moody di Hari Lahir

Birthday boy yang sangat moody pada hari lahir dia yang ke-3..


dah pakai jam ben 10 kiri kanan pun tak de mood jugak.. tak de sekeping pun gambar dia yang tersenyum atau berkepala teleng.. apsal ntah moody yang amat..


Happy 3rd birthday sayammm mama & sayammm papa..

Tersengguk-sengguk hasilkan satu entry di hari lahirmu...

18 comments:

Nini D.. said...

mi-cah laling..
happy birthday!!

mummy_ayu said...

happy buzzday encem boy...awat badmood tu.jam kiri kanan lagi...
semoga jadi anak yg soleh!!!!

CaDLyNN said...

alololo...dah 3 thn michah ye..nape die moody tu mekchu...

happy bday mi-chah...semoga mi-chah jadi anak yang soleh ye...

rara pinkmafia said...

amboiii masam nya muka dye,apa yg marah sgt tu.

amirah said...

macam nya muka dia..tk dpt topi ben 10 kut..hepi besday mi-cah..!!

puan nina said...

happy besday micah..awat takde mood tu...?

~~@lyci@~~ said...

hepy belated besday mi-chah.. sayang mi-chah muah muah.. anty rindu nk tengok gmbar mi-chah teleng tu hehe..

eB ezrin said...

naper tuh?... alahai....

therosputih said...

dia malu kot...

fiza said...

♪♫ Happy Birthday to you mi-cah ♪♫

Mimy Hamid said...

masham la micah ...come on micah..its your day...hepi besday dear micah

♥MAMASYAZA♥ said...

alahiii micahhhh, awat tak happy tu, nak kek 2 bijik kot...hehehe

MAPPIAU said...

heppi besday mi-cah, mudahan menjadi anak yang soleh buat mama dan papa mu :)

Pepel BoNda AmaNi said...

mi-cah awat moody nie....lolo...hapie belated besday encem boy...

Just Call Me Bitt said...

happy birthday yerr mi-cahhhh....semoga tahun depan mood ceria kembali...mekchu...sebelum dia nak birthday kasi dia makan coklat banyak2...akekekee ;)

e.l.i.z.@ said...

happy 3rd beday hihiihih

Ya ALya said...

happy bufday encem boy....ala.....awat masam je tu....

~izan~ said...

hepi belated besday dear..sori auntie lmbt dtg sini..jd goodboy tau!~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...