@churalliya

Friday, July 1, 2011

Not Allowed

Buat sementara ni, segala komen kat blog tak boleh view.. sebab itu adalah di bawah kategori social network dan atas sebab itu lah ianya telah di filter oleh untangle web filter.. nasib baik lah dah filter semua komen kat e-mel, so boleh lah baca dulu komen korang sebelum publish..

Tapi itu lah, bila nak baca balik komen-komen uols dah tak boleh lah.. selalu nya mekchu akan BW dari komen yang korang tinggalkan.. pas tu bila dah masuk blog korang, of kos lah tak boleh nak komen jugak..

Facebook tak heran sangat kena blocked sebab BB kan adoo.. ecehhhh....


cenggitu lah rupa bentuk untangle web filter tu tapi di ubah bentuk dan warna atas tujuan suka-suka.. ok, yang ada nama mekchu tu tak betul..

ingat tau, bukan mekchu dah tak nak tinggalkan komen, tapi network admin tak mengizinkan.. masih berpenat lelah BW dan klik - klik kat rumah korang, cuma bezanya mekchu tak boleh komen.. mana yang ada shout box tu mekchu cuba komen kat situ.. aci tak?

network admin sekarang ni semakin garang lah.. takootttt.. kalau tak allow komen ni, cancel lah nak bagi pc baru tahun ni *wink (mintak-mintak mr.deming baca) intro ayat kat atas tu macam hampeh kan.. dengan harapan mr.deming dan kawan-kawan faham.. lalalalalala...

12 comments:

Nini D.. said...

xpo..
mekchu komen jo kat shoutbox den...

CaDLyNN said...

aci aci :p

Mimy Hamid said...

shiannya takpela..tetap mau komen...aku dulu opis blocked gambar..heheh...tap keajap aje...sengal gak la time tu

InaAchik said...

x kisah... janji berupdate! :)

miloais said...

komen bila balik rumah le mekchu!

mummy_ayu said...

ala cedihnya..takpe komen SB pun leh baca gak..
pasal dahi Iris tu, memang terkezut sgt bila tgk..dah la dia nangis2..nasib pagi nie dah ok...

fiza said...

Aci aco bukak pintu...ekekeke...

Ok lah tu, nak buat mcm mana kan ☺☺

CuTeMiUt78 said...

eemmmm pernah kena gak camtu... takpe2... janji hapdet... nak komen kat shoutbox pun aci gak

wildcutecat said...

kite senasib...huhuhu

sha a.s said...

ahahaha..hampehh

MAPPIAU said...

hahahaha giler saiko dan garang eh admin tuh uiiii kalau eden pun gentar hikhihik

Just Call Me Bitt said...

owhh gituw yer sian mekchu...susah la saya nk komen mekchu panjang2 lepas ni..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...