@churalliya

Wednesday, July 20, 2011

SadDay dan sedDey

Sekarang ni x de apa yang boleh buat mekchu happy.. bagi lah henbeg baru depan mata sekali pun.. tetap sedey (sambil tangan tetap tarik henbeg)



Tadi keluar kejap pegi carik souviner nak bagi dia.. dia pernah tanya t-shirt tulis NEGERI SEMBILAN.. hahaha.. tak pernah pulak jumpa.. nak carik FM N9 pun susah... wattodo...

Bagi dia blaus ngan telekung.. ingat senang ke mekchu nak berbaik hati dan susah-susah keluar gi carik hadiah di kala belum gaji?

Demi mu bibik.. dah jangan start.. nanti mekchu nangis..

Malam tadi sambil2 borak dengan papa-jit..
"pa, mama sedih laa..." terus bergenang air mata walau pun papa-jit belum sempat cakap apa-apa lagi..
"biarlah.. dia pun ada keluarga dia jugak"

Ok, tak boleh teruskan sbb air mata dah start bergenang dan kalau lama lagi dia akan tik! tik! tik!...

15 comments:

amirah said...

kalo yg best memng rasa sedih nak lepaskan..

syawalsimpsons said...

mmm...mesti mi-cah yang paling sedey kan...

fiza said...

NAk tumpang sedey gak...huhuhuhu...

Harap bley dpt pengganti mcm bibik nih lah yer.

ratusiput said...

think po+...sabar ek mekchu..maybe ade hikmah sme tu nanti..nasib mekchu yh nangis...kalau papa-jit yg nangis???? :)

mummy Darin said...

rilekslah Sue...

Eri-chan said...

susah nak cari bibik yg baik skrg ni..mmg sedey baca entry ni

Aini said...

tunjukla gmbr bibik sebelum bibik pegi nanti

sha a.s said...

ni mesti bibik terbaik ni.........

~izan~ said...

mesti bibik mekchu sgt bagus ni kan...tp nk tgk gak gmbr bibik tu mekchu...

Bitt (double IS) said...

mekchu dont cry....u cry i cry...sob sob sob

therosputih said...

pasni pakai bibik baru plak ke mekchu...

MAPPIAU said...

paham ape yang mekchu rase :(

Pepel BoNda AmaNi said...

mesti bibik nie baik kan..kot x..kompom non hado feeling2 winter sonata bersedey nie kan..huhuhu baru nak feeling2 cari bibik next year..

e.l.i.z.@ said...

bibik ni kalo balik, mmg takkan dtg balik ek?

Mimy Hamid said...

touching nya majikan mcm mekchu ni...maid maid sila jangan amik kesempatan...mekchu mmg bagus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...