@churalliya

Thursday, July 21, 2011

Batik Hijoo


Mahukan yang sedondon.. Batik hijoo kami yang kedua selepas fefel yang pertama.. Yang ketiga merah otw (:

Selamat hari Khamis semua.. Harap-harap petang ni mekchu tak menangis sampai keluar air idung. Menangis sikit-sikit tak pe..

* dah tak boleh update blog dari BB la.. sape ada problem macam ni jugak? Status ada tanda 'rait', tapi tak publish..

24 comments:

sha a.s said...

semangat gomen inilah yg kite carikk!!!!! uhuh

~izan~ said...

haa td izan dtg dah tgk entry tp kosong...

mekchu update via email ke yg BB tu? izan pakai email je huhu...ke ada cara lain huhu

cantik batik tu mekchu..fresh gitu kaler hijau =D

~izan~ said...

insyaAllah nnt izan tanyakan kot2 saper2 terjadi masalah spt mekchu ni.. izan stakat ni ok lg ikut email,kalau jd jugak mcm ni,hmm kena mintak jugak mekchu tnyakan org plak hehehe

miloais said...

cantik kaler hiaju tu!

gomen n separa gomen pakai batik ye hari khamis???

eda_ej said...

sedondon.. santek!!! hehehe..

eB ezrin said...

eB x pakai batek... sbb x sempat iron ;p

MAPPIAU said...

hehehe nice sedondon dondon.

Mekchu dah cek lum kat setting kat blog kat ruangan emel & mudah alih (kalo bahasa melayu sebab saye punyer bahase melayu hahaha)macam nih:

Gunakan alamat ini untuk mengirim teks dan imej(sehingga bersaiz 10MB) terus ke blog anda.

then ade 3 pilihan:

1. Terbitkan e-mel dengan segera
2. Simpan e-mel sebagai catatan draf
3. Dilumpuhkan

pastu akak tick yang no 1 tuh.

hehehe

AKO @ retna said...

baju kaler merah??
mAna? MAna? Mana?
ehhehee x sabar nak tgk?
ke erkk mekcu pernah masukkan kt sini ek???


erkkk x pasan plak

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan... blog menarik ;)

~~@lyci@~~ said...

alalala.. comey.. sedondon gitew (dalam ati jeles sbb xpat pg keje pegang2 tangan) huhu..

littlehumblelynn said...

sgt x suka pakai baju batik..tp terpaksa jugak kan..

apapun jgn sedih2..i/allah ada bibik lain pulak after this.

~najwa~ said...

woho, sedondon..cantik lah kaler hijau yg nih ;)

syawalsimpsons said...

alamak..sue punbatik pagi ni...mmm...tapi en asbeen maap..x sempat nak iron..hhehheheh

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kita pon ade batik sedondon..merun+pepel kaler..

if takleh direct guna dari BB..gunala via email..tapi kene daftar dulu..

MaMa CyDa said...

wahhh sedondon gitew. best tul dpt merasa pegi keje sesama ek. mama time abah kuar umah mama tgh gigih berdengkur kat atas katil lagik ^_^

baguslah mekchu, pakai baju batik. hubby ms 1bln pertama dia masuk gomen jek dia pakai. pehtu, haram .. sentuh pun idak ^_^

CaDLyNN said...

wuuu...sedondon tu.... kite tak keje gomen..jadi takde baju batik..hehe

Pepel BoNda AmaNi said...

berbatik hijau sempena hari last bibik ke?? :P

e.l.i.z.@ said...

wahhh lawanya batik dia..ada bg batik tak kt bibik? saje sakat mekchu hihihi

en_me said...

khamis malam jumaat ni.. ghau ghau

Nini D.. said...

jangan nangis..bibik mesti nangis bila tengok mekchu nangis..sape tak sayang majikan yang baik..bersyukur sbb mekchu dapat bibik yg baik,amanah... :)

JIVEBUMZ said...

arinie ila first time pakai baju batik setelah sekian lama bercuti panjang hehe

sehati sejiwa la korang eh

Aleyn said...

Wah...belum raya lagi dah sedondon ek....sweeetttt

Bitt (double IS) said...

wahh cun la batek hijo..sokakkkk mekchu....bb sentiasa ada masalah mencikkk ingatkan bb i sorang jek...

Mimy Hamid said...

hijau itu romantik....lalalala...beli bj hijau lagi..color favvy ku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...