@churalliya

Wednesday, August 10, 2011

Apa tajuk entry hari ni?

Sebenarnya tak nak buat entry, tapi kena paksa.. kalau tak peminat lari katanya.. hahahaha #geliketiaks...

Nak berWorldless Wednesday (WW) mekchu tatau tu apa benda sebenarnya.. bila dah berminggu2 majoriti blogger asyik2 Wordless Wednesday jugak... akhirnya mekchu buat kesimpulan sendiri bahawa hari rabu adalah hari manja-manja atau pun hari spa untuk blogger.. hahaha..

Setakat ni belum tak pernah buat lagi.. nanti lah nak gugel asal usul dia, baru boleh join korang nak berWW.. atau korang yang baik hati boleh tolong ceritakan? best nya kalau ada orang tgh bercerita, pas tu kita baring sambil peluk bantal (tido mengereng sikit) sambil selimut dari kaki sampai ke lengan... tapi kalo jari2 kaki terkeluar sikit pun layan jugak...

Terasa nak minum nescafe ais lah...



Ok, itu aje... Daaaaaa...

13 comments:

PUANSTOBERI said...

haha.

bleh je kalo nak tepek gmbr nes Ais tu sbg WW. hihihi

Mimy Hamid said...

sebab SPA la tetiba gambar air terpampang besar yer mekchu..hihihi

Bitt (double IS) said...

akakakakakaa alahaiii mekchu beso no la pic sedap tuh...hahahha kite pon ikut mood kadang2 WW jugak kadang2 membebel jugak cuma nak berjogging jek tak sempat sangat haihhh

AKO@retna said...

hahahaha ako pun x tau..
sana sini dah demam WW ni..
pastu ada plak

thurday.. mende ntah..

InaAchik said...

aku buat nescafe shake nok. sedappppppppppppppp giler. ko nak resipi sila pujuk raju aku manja2 sket! :p
#mode: rindu belaian kasih sayang...

eda_ej said...

teliurrrr... mau juge satu!!!

amirah said...

ngaaaa...ni motip nk tayang air nescafe ais yg ngancam tu la ek..adoi tulun tulun dahaga..

syawalsimpsons said...

nak sikit....

~~@lyci@~~ said...

WW tu mcm entry yg xbanyak kata.. bak kata kau hari blogger bermalas sedunia haha... kira letak gambo jerlah.. pastu lu pikirlah sendiri haha..

aku g param kat pekan pilah tu lah.. haah la, ntah2 aku langgar vontot kau x aritu haha..

AnaLyana said...

wahhh..sedapnya.. bila puasa ni semua nampak sedap kan..

mekchu, terharu bila kechu komen kat blog ana..hehe.. dah lama tau mekchu sejak kenal ngan kak jemah lagi tapi segan nak tegur..:) salam kenal mekchu..

therosputih said...

tadi buka order nescafee ais...sedak wokkk....

MAPPIAU said...

tetibe neskape ais kiiijaaaammm oh.

ape yang saye paham Wordless Wednesday (rabu tanpa kata2) ni kirenye hari untuk blogger tak yah menaip la kalau nak hapdet entri.

juz ko tepek gambar jer, atau senang kate hanye gambar saje yang bercerita.

ok tata :P.

Dee said...

ingat tak terliur ke tengok nescafe ais tu..hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...