@churalliya

Tuesday, August 9, 2011

Mekchu sedang mencuba PB Short Bra

Sekarang sedang mencuba Premium Beautiful Short Brassiere..


Mekchu dah kurus, kenapa pakai PB jugak..

Ok, tak pakai full set.. pakai short bra dia aje untuk mengatasi masalah selepas berhenti susukan mi-cah lebih kurang 2 tahun lepas.. mi-cah adalah fully BF sehingga umur dia mencecah 1 tahun..

Ciri-ciri istimewa :
  • Cawan 3 Dimensi - menolak ke atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada.
  • Fabrik anjal & sinar FIR - meningkatkan keanjalan buah dada.
  • Batang keluli memori - memantapkan dan menyokong payudara dengan berkesan.
  • Kemampapan berganda - mengembalikan bentuk yang menarik
  • 360' Kuasa Regangan - membenarkan tubuh bebas bergerak

Kalau ada yang dah sedang mencari, boleh terus blog Alycia untuk details..

So, mekchu baru pakai dalam 3-4 hari.. pertama kali pakai dah ada sinyummmm... nanti mekchu share dengan korang perubahan dia kot-kot ada yang tengah usha-usha untuk hari raya ni kan...

11 comments:

PUANSTOBERI said...

wah....makin anggun di ari raya la ni :))

cadlynn said...

ape perubahan die mekchu..cer share :)

NeenaAnuar said...

tak sabar nak tengok perubahan mekchu tuu.. :D

♥MAMASYAZA♥ said...

tak sabar gak nak tau apa perubahannya

syawalsimpsons said...

mesti kebaboom nnt kan...kikikiiki...best x....

amirah said...

besh ke? nnt inform2 la

Farra Dhelina said...

waw!! ;p

Pepel BoNda AmaNi said...

pas nie kompom mantop....

Capo Grande said...

sayak jugak mauk...hukhukhuk

Mimy Hamid said...

PB baru ke ni beb...kemainn

~~@lyci@~~ said...

aummmmm... xsabar nk tunggu kat buat entry aummm hehe.. nway, thanks for the promotion.. kena bg diskaun lg nihh hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...