@churalliya

Friday, August 31, 2012

Salam Kemerdekaan Yang ke-55

1Malaysia : Transformasi Berjaya, Rakyat Sejahtera

"USAH DITANYA APA JASA NEGARA KEPADA KAMU,
TANYALAH APA JASA KAMU KEPADA NEGARA"

Saya sayang Malaysia....

Yeyyy... dapat sambung cuti raya lagi sehari.. tapi jangan lupa itu bukan cuti raya yang sebenar, tapi cuti hari kemenangan negara kita..

*siapa perasan ini entry tahun lepas sebenarnya.. tukar tarikh dan republish je der... 

8 comments:

PUANSTOBERI said...

name tag itam putih yg tak tahan tu.. hihi..

by d way - selamat ari merdeka juga ya :D

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

salam merdekaraya!!!!!

MAPPIAU said...

ehem ehem...lamenye tidak bergosip sape yek hihi.

selamat hari raye dan selamat merdeka dari mappiau sekeluarga yea.

:)

Eri-chan said...

hari merdeka duduk rumah je....bendera malaysia pun tak gantung, kena cari dalam box

CuTeMiUt78 said...

salam kemerdekaan.. eemmm kami tak kemana pun.. my cik hubby dah ada baraa'an a.k.a marhaban gitu

etiey.com said...

Merdeka... Merdeka!!!!

QasehnyaRania said...

salam merdeka..
he2..perasan sangat sbb xnmpak peyot pn if gambar thn ni..

QasehnyaRania said...

salam merdeka..
he2..perasan sangat sbb xnmpak peyot pn if gambar thn ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...