@churalliya

Wednesday, August 3, 2011

Sape curik gambar Puding Trifle buat juadah berbuka ni weii?

Ini memang gemparrrrrrr.... gambar puding trifle dalam entry mekchu semalam telah dicuri!!!

message dari empunya diri yang mekchu curik gambar semalam tu.. 

Jeng, mesti kamoo ingat mekchu keluarkan gambar sbb takut kamoo marah kan.. hehehe.. so suweeett lah...

itu lah gambar yang penuh tanda tanya.. gambar yang mekchu curik, kini sekali lagi telah dicurik.. OMG!!

Tau lah ramai yang jelessss.. tapi tak kan sampai sanggup nak curik buat juadah berbuka semalam.. sampai hati... tsk.. tsk..

Patut lah macam pelik kawan-kawan yang komen kata nak tgk cemana rupa bentuk puding trifle tu.. rupenya gambar dah hilang...

Ok, itu baru gambar neenagonjeng, nanti mekchu kasik tayang gambar versi mekchu pulak.. hahaha..

10 comments:

syawalsimpsons said...

HAHAHAH...mekchu buat kelakar....nnt tgk versi sue punyer gak tau...serius..berterabur la buahnyer..alahai...

PUANSTOBERI said...

ayokk... ada momok..tataww.. hihihi

ratusiput said...

cpt mekchu tunjuk yg mekchu punye lak...

amirah said...

tak pernah buat dan makan pun..nampak cam sedap je orang buat ni..

makdara TERdiva said...

salam ramadhan &
selamat berpuasa buat mekchu & family :)

Shu Shinju said...

wahh..trifle.. leh buat weekend ni.. dapnyeee...

NeenaAnuar said...

hahahaha.. geli hati plak baca entry mekchu nie.. lawak lah kamoo nie mekchu... =))

ok cepat2 upload mekchu punyer puding trifle yea.. mesti comel as tuan yg buat tuu.. :D

Zura said...

gulp...

sha a.s said...

sila tayang!

Farra Dhelina said...

tak pernah try buat..sbb kurang suka hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...