@churalliya

Tuesday, September 20, 2011

Contest Bersyarat

Korang, tolong mekchu bleh tak? Mekchu dah TERjoin contest kat facebook lagi (ter katanyaaaa). Contest ni adalah contest bersyarat.. jadinya kebarangkalian untuk kes membeli votes adalah rendah.. makanya, mekchu menggedik lah untuk join..

Masih ingat lagi entry pasal beli votes tak lama dulu? Lepas tu mmg dah tak join melainkan kalau contest tu diletakkan syarat..

Ok, ada 2 contest.. (katanya terjoin, tapi apa kes sampai 2? hahaha)

1. Nurazshoppe Cotton Contest 2011

 
Jika suka kan baju polkadot mix & match kain belang dari Nurazmiah Azri ni, sila klik DISINI untuk mengundi

****************************************************************


Jika suka kan kebaya 'ikat' dengan rama-rama besar di dada ini dari Matase Sutera, sila klik LIKE DISINI..

Kedua-dua contest itu akan berakhir penghujung syawal ni..

Terima kasih korang.. mekchu tahu, korang memang tak pernah menghampakan mekchu.. dalam kepala tu dah ada perancangan untuk menghargai korang semua, tapi tersimpan rapi kat kepala je dulu setakat ni..

Korang memang manissssss....

16 comments:

NeenaAnuar said...

saya dah like dah kedua2 gambar kamoo mekchu! Good Luck ok!

satu jerk nak bagi tahu.. yg sesungguhnya baju kupu2 kamooo itu TerrrrSangatt lah Gorjesssssss!!! Loiikee itt!!

NeenaAnuar said...

owh.. lupa lak nak habaqq.. ramboo kamooo curly2 tu pun awesome jugakk! :D

syawalsimpsons said...

mekchu...sue pon dah LIKE jugak..yang atas tu..jap g petang sue LIKE ok...yg penting....mmg vogue...class jaaa....

PUANSTOBERI said...

da like yg atas tu. yg bwh blum. nati bila da unblock FB, ai like okee.. :D

Nida said...

Mekchu.. Kak Nida dah like pic bawah tu (Along Nida)

yang atas tu kena tuan penganjur accept kawan dulu ek baru leh like?

Mimy Hamid said...

nanti aku ku like..lebih2 lagi matase sutera tu...ada can menang lagi ni

Shu Shinju said...

ok...shu pon dah like kedua2 gambar tu....

gud luck mekchu..:)

fiza said...

Dah like dua² gambo tu. Good luck ☺☺

Bitt (double IS) said...

owhhh mekchu...hehehee me pon selalu ter hahahhaha cantek la baju rama2 u tuhh

CaDLyNN said...

mekchu...nnti lin on9 fb lin tlg like ye...kt opis tak boleh wooooo

eB ezrin said...

gd luck yer :)

Alycia said...

vote already... nak ole2 pangkor ;p

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

suka betul tgk mek chu pakai bju rerama tu..

Suria bte Karim said...

OKEY, SY DA VOTE MEKCHU...

Fadzillah Kamarudin said...

baru like 1...
lagi satu tungu approve dulu...
all the best mekchu...

Pepel BoNda AmaNi said...

di dadamu ada rama2....auuwwwww

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...