@churalliya

Tuesday, September 6, 2011

Cubaan bawak mi-cah tgk wayang

Indahnya update blog smbil golek2 atas katil.. On ekon, on kipas. Nikmat.. Eh, korang masih kat opis ke?

Ok, sblum kena pangggg kan... baik cerita psl semalam. Misi bawak mi-cah tgk wayang.

Tunggu punya tunggu cerita apa yg sesuai dgn jiwa budak kecik tu.. Mmg tunggu CARS 2..

Show kol 11 pagi, haruslah wayang tu kami yg punyaaaa.. Amek couple seat ingatkan ramai la.. Sekali sorang amek 2 seat.. Mewah..

Mi-cah agak ketakutan dan kebosanan. Kejap2 selungkup muka dgn sweater.. Kejap2 duduk kat bawah kerusi.. Tiba2 dah ada belah kanan sana.. Tp dia tak de pulak ajak balik.. Mak pak dia yg sungguh2 tgk. Tau-tau je dia dah tido kat sebelah..

Elok lah tu dia tak suka tgk wayang, jimat mak ngan apak ehh..

Sent from my Red ® Lovers

16 comments:

mama tisya said...

awal pg sure tk rmi org lgpn org kj...mi-cah tk suka wyg ek..agaknye tk biasa lg

CaDLyNN said...

michah tak suke tgk wayang?

saya busy kt opis ni tp smpt lg jenguk michah kat sini..ahahahaha

AKO @ retna said...

hahahaha

aritu pun ada bawa ABIN tgk wayang citer CARS 2 nih, gerun gak nak bawa al-maklum pestime juga gaya nya.

masuk2 je wayang kat gelap , memula tu takmoh gak dia masuk sebab gelap, pastu pujuk2 last2 dia ikot jer..

seb baek dia x meragam dalam tu.
sejam pertama mmg dia kusyuk gak la tgk sebab kete kan.
pastu dia dh start buhsan, jumpa kawan, apa lagi dok jerit2 la..

adoiyaaii seb baek x lama,
pastu dah nak ujung2 leh lak dia terlelap...

tapi alhamdulilah gak la berjaya bawa dia tgk wayang sorang2 diri heheh

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

untung mek chu...anak2 lnda keja nak tgk wayang jek...dr umo sathun lg..nih pun smlm si kakak ajak tgk smurf..lingkup mak pak dia..huhuhu

mamyharraz said...

oklah micah tak ajak kuar panggung..harraz over sikit takot sikit takott tensi tawww

lydzar said...

hadif pon tak senang duduk gak masa tengok cars. sound system kuat kan..hannah je yg kusyuk..hehehe mayb skg ni mi-cah belom tunjuk minat lagi kot. cuba bawak lagi sebulan dua lepas ni.. hehe

Nini D.. said...

blom try lagik bawak Cik Mat tengok wayang..takot kang dia ada kat depan skrin besau tu...

PUANSTOBERI said...

oh..ayat pembuka tu saja nak kasik jeles eh..
oh..tak mengapa..mak redha nak... hihi :D

Mimy Hamid said...

memula mmg la beb..pestime...anak buah aku dulu nangis gelap..nanti dah besar sikit ok la

Ya ALya said...

jimat belanja kan......

Arizakiah said...

Dah lama akak tak tengok wayang. download movie kat ternet je....

♥MAMASYAZA♥ said...

akak pun blombrani nak bwk sikecik tgk wayang, takut nanti melalak lak dlm gelap ajak balik...hehehehe

amirah said...

agaknya sebab kuat sgt tak? tp ermmm bleh je mi cah tido ek..

CuTeMiUt78 said...

wah.. sempat gak bawa dia g tgk wayang.. hik..hik..hik.. macam2 gelagat dia ya

Bitt (double IS) said...

aekekekkeee buleh buat aktiviti lain....saya sokakkk tengok wayang dgn ismeth sebab senang nak buat project dgn dia (susu dlm cinema) hahahahhahhaa

ratusiput said...

anak2 ratu memula je cm micah.skang dorang adelah dewa wayang.depa berdua je la kawan ratu tgk wyg skang :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...