@churalliya

Saturday, September 10, 2011

Oh Adiwira Dewataku

(rasanya macam dah pernah buat tajuk tu.. tapi sukatimaklahnak....)

Auntie...auntie (sambil lari-lari dan tepuk pada peha gebus auntie) tengok saya dah mesra camera.. tapi hanya pada camera DII-ESS-ELL-ARR.. camera kompek mama-chu tu saya tak shukeeee....

 

Oleh yang demikian, ............................. (sila isikan tempat kosong tidak melebihi 15 patah perkataan)

*nak tengok sama tak apa yang kita pikir*

13 comments:

puan nina said...

tembamnye pipiiii..gerammm pulak nengok..heheh

Kakibuku said...

oleh yg demikian.." Buat masa sekarang ni Mi-Cah akan mogok dari amik gambar..sampailah Papa-Jit beli DSLR tau!!!,". Boleh gitu?

♥MAMASYAZA♥ said...

amboi memang tembam pipi dia sekrg ni...dah brape kg berat dia ekk?

Ila Ramli said...

mama chu kena beli DSLR laa pulak.. haha. Canon kn tgh sales skang ni.. so apelagik?? sambarlah seketul,hee

Ya ALya said...

oleh yang demikian....oh papa jit kesayangan mekchu wajib belikan DSLR untuk mekchu........hehehheheh

PUANSTOBERI said...

gmbr angkat tgn, yg bwh skali, tgh2 tu, mmg mcm Mekchu la. Hihi. :D

Eri-chan said...

papajit kena belikan mekchu kamera dslr sekarang jugak! (selagi mood beraya masih ada..mesti mi-cah keje nak sengih je dapat duit raya)

littlehumblelynn said...

Sila bwk mekchu ke digital mall :-P

mummy Darin said...

Oleh yg demikian... Jom papa-jit.. Kita bawak micah pegi photoshot.. Mama-chu teringin nak ada photobook jugak...

CaDLyNN said...

oleh yang demikian...papa-jit..silelah belikan DII-ESS-ELL-ARR untuk mama-chu..barulah mi-chah boleh berposing sakan lepas ni untuk jadi model tetap blog ini..hihihihihih

Mimy Hamid said...

oleh yg demikian...micah nak mama or papa beli kamera dslr mekalau nak micah berposing gini lagi...sekian

mamyharraz said...

oleh yg demikian,pegilah kekedai utk dptkan dslr yg baru ;")

ratusiput said...

oleh yg demikian...mekchu sila buat tutorial camne nk wat gambar kotak byk2 camtu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...