@churalliya

Monday, October 24, 2011

#2 PnStoberi::Entry Untuk Mekchu

Dan disusuli dengan pengumuman pemenang kedua Contest @ Mekchu (bukan pemenang ditempat kedua, tapi pemenang yang kedua)...

Ok, pemenang kedua (bukan pemenang di tempat kedua - masih ulang banyak-banyak kali) adalah daripada pn.stoberi yang suka makan stoberi cicah garam... (http://pnstoberi.blogspot.com/2011/10/entry-untuk-mekchu.html)

♥ Apa pandangan korang mengenai seorang gadis ayu yang bernama mekchu?

Komited dengan kerja juga keluarga
Cun dan cantik itulah orangnya
Suka tertawa rahsia awet muda
Itu lah dia Mekchu namanya


♥ Apa yang best@tak best mengenai blog kuning oren ni?

Setiap kali update pantas ku baca
Best semenya, manade tak bes nyer
Layout simple, tak serabut nak baca
Tp, eh, tak bleh tukar kaler lain yer.


♥ Entry macam mana yang korang suka/layan kat blog mekchu?

Entry jalan2 pun boleh juga
Kisah famili pun seronok baca
Entry makan2 mmg jarang-jarang ada
Apa2pun bleh la, asal dpt dibaca


 Cadangan untuk tambah baik blog kuning oren


Apa yang nak tambah?
Apa yang nak baik?
Seme elok dah
Tak perlu dah la nak tambah baik

♥ Kenapa korang nak menang voucher RM50 dari Matase Sutera 


Mekcu jelita ber Matase Sutera
Takkan Mekchu je sorang jelita
Ai pun nak la juga.

♥ sori la Mekchu, tak panjang smpai 2 muka
♥  ai da takde idea
♥ harap terima seadanya la yer
♥ikhlas ai buat ni, utk yu yer.


Clap.. clap.. clap.. Sebuah entry yang sangat kreatif.. siap berpantun yuu... wahhh, tak sangka pn.stoberi kita ada bakat terutamanya buat pantun 3 kerat.. hehehehe...

Itu pantun sempena bulan bahasa kan? Suka lah... :) Simple but nice....

Semoga dengan voucher RM50 tu nanti (+ kena top-up sikit) dapat lah melaram dengan baju cantik untuk raya haji nanti.. dah pegi HK, jangan lupa balik mesia okehhhh :)

Sekali lagi, tahniah kepada pn.stoberi. Terima kasih banyak-banyak kerana sudi join contest mekchu.. Harap-harap satu hari nanti kita bleh main laga-laga pipi...

* 2 down, 1 to go....huhu

11 comments:

PUANSTOBERI said...

eh. berdebau tgk entry ni kat dashboard. sumpah tak pasan da umum pemenang. teeheee.

maceh la mekchu yg jelita.
napaknya ai pun dpt la tumpang jelita bersama.

Aww.. hik hiks...

eh. sesia la keja kraf kalo tak kreatif. miahaha.

again maceh la Mekchu. Terharu.. ai ni dah la jarang masuk masuk contest, skali ter menang pula. huhu :)

mama tisya said...

kurang phm..pemenang kedua tp bkn tmpt kedua:-p

mummy_ayu said...

wah..congrats!!! congrats!!

Emmy said...

daku tak sangka ko gadis lagi mekchu...=p....clap3x utk pn stroberi...he3....

mummysyafie said...

ada contest ke dear. ala..nor tertiggal ketapi yer. lama dah tak BW sejak jiwa kacau ni..

Alycia said...

tahniah.. same2lah kt bermatase sutera ;)

Dee said...

congrats to puan stroberi..

.::WaNiE::. said...

weeeeee

tahniah laaaa

IbFil said...

MASIH ADA HARAPAN UNTUK NADI CHINTA UNTUK PEMENANG KE-3 HEHEHEHE? :)

makdara TERdiva said...

MDT baru jer nak draft entry nih..tiba2 jer mekchu dah annouce pemenang..camne??? =P

btw, congrats to the winner

Bitt (double IS) said...

congratulations...hehhee sedap pantun tuh ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...