@churalliya

Tuesday, October 4, 2011

Cadangnya begini....

Awal-awal join contest hari tu dah ada niat dalam hati "kalau aku menang kan..... aku teringin nak bla bla bla".. Dan bila dah menang, maka niat itu haruslah ditunaikan.. nanti dosa...

Begini, hadiah yang mekchu menang adalah berupa... (sambil efek bunyi drum rolllllllll)
♥ 2nd Prize : 1 Matase Sutera attire (any choices in our collection) + RM100 worth of prize

Weeee wiiitttt......

Oleh itu, yang Matase Sutera attire tu dah tentu tentu lah mekhu yang punyaaaaaa... RM100 worth of prize tu mekchu cadang nak berikan kepada mereka yang bertuah.. nak bagi gitu-gitu saje agak tidak adil lah pulak.. jadi nyaaa untuk berlaku adil dan saksama kepada semua, mekchu bercadang nak buat contest..

Contest pasal apa? Tunggu.

Nak cerita pasal hadiah dulu.

Voucher RM100 tu tadi akan menjadi RM50 x 2 untuk mereka yang bertuah.. apa? tak cukup? Ok lah, mekchu tambah guna duit poket sendiri lagi satu voucher RM50.. Jadi akan ada voucher sebanyak 3 x RM50 kepada mereka yang bertuah..

Terbuka kepada semua 434 orang yang telah LIKE mekchu hari tu.. Tak kira ngko ada blog atau tak de blog.. semua pun layak masuk.. kalo boboi yang menang, bleh present kat gegirl dia.. Kalo gegirl yang menang, bleh present kat mak mertua.. ehh?

Tapi Contest pasal apa? Belum habis pikir lagi.. masih dalam kepala dan tak terkeluar lagik..

Agaknya, dapat sambutan ke tak ni erk? Kalau tiada penyertaan, (susah kan nak organize contest yang kena buat entry) kesemua voucher tu mekchu yang punyaaaaaa.. hahahahahaahmadalbab...

Saje nak kasi panas tayang lagi dan lagi baju-baju mekchu dari Matase Sutera nih.. kasik tiupan semangat kat korang nih..

1. Kurung Kedah Creepe


2. Creepe caftan


3. Kebaya Chiffon

Sebelum mata korang berdarah lagi tgk asyik2 mekchu yang pakai baju Matase Sutera ni, mari lah beramai-ramai join contest ok.. Untung-untung tahun depan boleh kita saing-saing masuk contest Matase Sutera ni kannn.. hehehe... i LIKE u, u LIKE me.. begituuuu...

Sekejap lagi mekchu terangkan mengenai contest tu, mungkin pada next entry.. atau next next next entry :) harap-harapnya dapat sambutan daripada semua sebab ini lah cara saya menghargai pertolongan kawan-kawan semua.. sebab nak berjumpa dan belanja semua adalah mustahil kan..

26 comments:

.::WaNiE::. said...

Hahaa mesti nak masuk tapi mekchu jgn bagi contest susah2 cubit mekchu kang.

Pepel BoNda AmaNi said...

nak hadiah..nak hadiah.....

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

nak join..nak join..aritu linda dah LIKE kat gmbr mekchu..

mama tisya said...

contest senang2 skit..hehehe..eh voucher tu voucher apa?

amiey lee said...

huaaa tkleh buka fb kt opis

ratusiput said...

plg suke baju mekchu yg atas kale hitam tu sebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaab ratu mmg ske itam ehehe..

mummy_ayu said...

harus la dpt sambutan..buat yg sinple2 key...

Kancilbiru said...

Mekchu, Kurung Kedah Creepe tu cantikk sangat...i like!!

PUANSTOBERI said...

harus la nak join sbb ai dah like tu ari. hik hik.

wah..gud la Mekchu sbb sker pakai batik. Like lagi sbb menyokong kraf Malaysia. Eceh!

littlehumblelynn said...

mekchu

kalo mudah baru nak masuk..heheheheh..

eB ezrin said...

fuyoo brair mater.. hu3

POSH76 said...

berkenan sungguh dgn kaftan creepe tu....santek!!!!!!!

syawalsimpsons said...

ni bukan berdarah...dah bernanah mata ni...adoi...

SiTi said...

1st ...tahniah ye mekchu....byk nye koleksi matase sutera..dah terkeluar biji mata ni...x sabar ni nak join contest....

zaid said...

wakil boboi nak menang gak...eh, aku klik LIKE ker hari tu? tak ingat sudah...

Mimy Hamid said...

i like mekchu...dah tau mekchu menang 2nd prize dari FB..siap ckp dalam hati tak sia sia aku like mekchu..syabas....nak hadiah gak

si tuan putri kiUt said...

aduhhhhh,,, kuar air mate tgk baju2 cantek semua tu tauu

miloais said...

pada yg join.... goodluck ye!

ucapan terlebih awal kekdahnya...
mana tau... lepas ni tak dapat nak BW lagi ke sini...
internet amat2 mencemburui iols lately! :nangis:

InaAchik said...

AKU LIKE!!! so, ade peluang nak menang RM50! yeaaaaaaaaaaa...

cepat2... tak sabar nak menjoinkan diri neh!

Bitt (double IS) said...

owh gituw yer...akekkekek ok2 angkat tangann....

Lee-Yan-Naa said...

yang kebaya chiffon tu cantiknyeee...warna dia sangat marveles!!

Alycia said...

cepat la next entry... xsbr ni ;p

Nida said...

Mekchu buat cabutan undi jer sapa yang dah like tu..hehehe

Pastikan Kak Nida menang tau..hahahahahahaha

PinKy MoMMa said...

wahhh mekchu pakai aper pun kerlazzzz uols ;)

meletop! mesti ramai yang join kan hehehe..

e.l.i.z.@ said...

hah tu dia,dh kuar duit sendiri..3 lebih afdal dari 2 :P

lawa la bju² tu..siryes!

NeenaAnuar said...

I really lovesss all your collection mekchu! gorjessssss!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...