@churalliya

Saturday, October 15, 2011

Contest @ Mekchu

Contest @ Mekchu akan tamat dalam masa 5 hari lagi..

Awas kamoo.. cepat-cepat habiskan draf>publish/e-mel>dan inform mekchu tak kira cara macam mana sekali pun asalkan maksud sampai..

Contest sebagai menghargai masa, tenaga dan sokongan kawan-kawan yang telah LIKE gambar di facebook sehingga membolehkan mekchu menang di tempat ke-2..

Hadiah :
Haruslah 3 keping voucher Matase Sutera bernilai RM50 akan diberikan kepada 3 entry yang terbaik dan kreatif.. Tiada nombor 1,2,3, terus pilih 3 yang terbaik..
Maklumat lanjut mengenai contest DI SINI.. SINI.. SINI...

Sila.. sila..

7 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

lum karang lagi nie...kena lebih produktif la nie...

Nad @ MamaZakwan said...

kalu tak like aritu takpe ke nk join?
tggu wiken nak bertapa jap memerah otak dan keringat, haha!

POSH76 said...

mmg lawa2 & teruja...tp bab mengarang ni kena ada mood...mood belum mari daaaaa..apa2 pun I support u

eB ezrin said...

gd luck :)

Mimy Hamid said...

bab mengarang failed tapi hati memberontak nk dgt hadiah...aduyaii

Sidratul Muntaha said...

xdaya nak karang mengarang sbb baru jer buat kreatip entry kat blog netti..
abis dah keringat..
lain kali la gamaknya mekchu yer..
good luck to all yg join

Bitt (double IS) said...

alamak....i dah join ke belum erk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...