@churalliya

Friday, October 14, 2011

Yang terkini di Arissa's Choice

Lepas mekchu update pasal Doomagic Pillowcase tempoh hari, ramai yang frust tonggeng sebab stok dah habis..

Nah, berita baik untuk semua yang dah menonggeng hari tu.. Doomagic Pillowcase sekarang dan re-stock.. cepat gi order sekarang sebelum tertonggeng buat kali ke-2..

RM35 (tidak termasuk pos)
Coco the cat, Lola the bunny, Dylan the dino, Brandy the pony dan Zeke the fish.. hanjing tu je tak de :)

Fit standard sizes of pillows.
Size:80 x 55cm
  • Made from ultra-soft 100% cotton with soft poly fill in in the tails, ears, fins and feet. Doomagic Pillowcases fit standard sizes of pillows.
  • Ultra-soft 250 thread count sateen cotton sheeting.
  • Features feet and tails stuffed with premium poly fill.
  • Machine-washable,durably constructed.
mi-cah memang sangat kagum dan sayang sangat bantal nenesor dia tu.. 

Lepas tu Holabebe Pyjamas yang sangat selesa dan design yang cantik-cantik ni pun masih ada jugak.. Selesa sebab kain dia cotton. Kalau dah cotton tu memang lah selesa..

 RM30 (tidak termasuk pos)

Budak tembun ni kan memang nampak sangat k-pop bila pakai holabebe pyjamas nih.. kannnn...

Bolek klik Arissa's Choice untuk lihat pilihan lain design holabebe pyjamas yang disediakan..

Lepas tu pulak di Arissa's Choice pun ada Secret Service Shirt with Short - Mix & Match. Ya, memang boleh mix & match :) best kan...


Seluar ashkar mi-cah dah kena kencing.. so, pakaikan dia dengan seluar jeans biasa.. pun masih nampak tampan.. hahaha..

Selain tu, ada jugak....
Height Measurement Ruller - RM28 (tidak termasuk pos)

My Super Writing Board - RM70 (tidak termasuk pos)

Baby Romper Gift Set - RM38 (tidak termasuk pos)

Dan banyakkk lagiiiii....

Kalau dah namanya anak tokeh kan...

untung sangat kamoo arissa.... jeles....

Dah... tok sah berangan.. Sila ke blog Arissa's Choice kalau tak sanggup terus menonggeng.. Selamat menjamu mata okehhh...

3 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

mmg cam k-pop la micah ni

Pepel BoNda AmaNi said...

k-pop yang encem ok...di terima...

fiza said...

Wah...mekchu dah jadi duta ker ☺☺☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...