@churalliya

Monday, October 17, 2011

Merah macam Red Velvet

Hari ni serba merah..


Korang tak tengok beg mekap ngan sepit rambut mekchu lagi :)

Bila dah bermerah-merahan macam ni, mula lah teringin nak makan red velvet cake.. tolong seprise kan mekchu boleh?

Dah, itu aje... tata..

20 comments:

eB ezrin said...

ari nih tenet slow, gambor x leh tgk. hu3...
ps: tp eB singgah gaks ... tc yer :)

Pepel BoNda AmaNi said...

red velvet xda..red box ada..mau karok ka??? :P

lydzar said...

heheheh comel je alasan nk mintak org speraiskan dia

Mimy Hamid said...

merah itu cinta...errrrrrrrr tetiba kaitan cinta...hahaha..sexy okey merah

CaDLyNN said...

surprise ke kalau mekchu yg mintak..ehehe..nnti kalau dpt red velvet tu share ngn lin boleh? ehehe

syawalsimpsons said...

sue pun merah jugak arini...mek chu makan red velvet hantar sini tau...

syawalsimpsons said...

sue pun merah jugak arini...mek chu makan red velvet hantar sini tau...

*SiRibenMerah said...

ai likeeee merah2... hehehe

InaAchik said...

merah utk wanita bersemangat tegar seperti kamu! :p

amirah said...

eee...comelnya kasuttt

♥MAMASYAZA♥ said...

berkenan akak ngan kasut camtu..cantik sgt

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

wah, dr top to toe abes merah..
jgn 'bendera merah' gak dah le mek chu.. heheheheh

mama tisya said...

merah itu ghairah...hahahaha

**coding like yg fanpage tu ke??yg tu automatik bila kita create kt fb

Hanis MY said...

owh lawanyaaaa...i loikeee...

Dee said...

merahnya mak ngah..tp cantik berseri-seri..

~izan~ said...

izan pun suka merahhh..dah buat dah RV last week mekchu..tp mekchu tak bgtahu pun nak hihi

Hanih Borhan said...

waa...red-riding hood :D

Anonymous said...

kita pun ada kasut cenggitu jugak!!

♥ Elin ♥ said...

wah merah makngah!! keeelllaaaaasssss u.

Bitt (double IS) said...

woww merah uuuuu...tengah merahh jugak kaaa...akikikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...