@churalliya

Monday, November 14, 2011

Alahai Rania


Ada 27 komen sebenarnya.. mekchu sempat baca 3 dulu.. mula-mula ingatkan spam.. sekali betul komen daripada reader baru di blog ni.

Terima kasih Rania yang telah komen secara marathon.. Sangat terharu.. semua link kat tepi tu dia klik, baca dan komen.. terima kasih sekali lagi :)

Dah sampai opis baru perasan sebenarnya.. Yang pelik, apsal tak sedar langsung bunyik sebanyak 27 kali kat talipon.. Alarm yang menjerit-jerit pun separa sedar, ini kan pulak bunyik alert message kan..

12 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

wow dia memang seorg yg rajin

MAPPIAU said...

mak haih giler kentang die mengomen tabik aah :).

CaDLyNN said...

wooooo....rajin gile! :)

bonda dadif aka akish said...

wohooo......bebetol mengomen tuh...heibat!

mummy_ayu said...

wah...sungguh2 dia komen.. :-)

lydzar said...

peminat mekchu :D

Mimy Hamid said...

baca marathon tu...bagussss...beb BB kadang bengong tak kuar notification..kena la off on..baru ok

amirah said...

betul2 peminat mek chu

Pepel BoNda AmaNi said...

wah nie mesti kes bos xda kat opis nie..lalalalala *ayat dengki mekchu xmo puji.. :P*

ratusiput said...

kan...ramai tau yg syg kat mekchu ni :)

QASEHNYA RANIA said...

HEHEHE...nama blog sapa tu???
^_^ senyum-senyum jom la singgah blog saya.masih baru lagi...

Bitt (double IS) said...

perghh saya pon baru dapat singgah dan komen harini akakkakakkaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...