@churalliya

Monday, November 14, 2011

Perkhabaran gembira dari Ipoh

Ipoh-Ipoh mali..

yeyyyy.. dapat voucher..

Papa-jit dah janji segala hadiah yang dia dapat kalo men golf otomatik akan jadi milik mekchu.. pengecualian kalo dapat hadiah bola golf.. itu mekchu tak nak!!

Seminarnya start Isnin sampai Rabu.. tapi pagi-pagi Ahad dah gerak pegi Ipoh.. rupanya ada tournament golf petang tu.. tak pe, mekchu tak marah.. sikit pun tak sentap.. nampak kan mekchu tengah senyum ni *senyum

11 comments:

Nini D.. said...

meh pos kat tepeng barang sekeping dua..

-oP_ida- said...

woww banyak tuh...sakan lah sopim pas nieh...

CaDLyNN said...

Wahhhhh...patutla tak marah..
meh share skit ngn lin :p

Eri-chan said...

banyaknya...boleh shopping sakan dan jimat wang. yeay!

Nad @ MamaZakwan said...

nampak senyuman yg manis itu, heheh...
nak sekeping! :)

mummy_ayu said...

sekarang tak marah dah papa jit main goft,mesti siap wish good luck lagi..sbb kalu dapat hadiah..dapat kat mekchu..he he he..

Mimy Hamid said...

alahai mekchu jeles nya voucher jusco ni...bila la nak dapat byk camni...pastu soping macam org kaya tanpa duit.........bestttttt woo

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

rezeki jangan ditolak, bala jangan dicari.. wahhhhhhhhhhh bestnya....

Pepel BoNda AmaNi said...

senyum xperlu kata apa2...senyum....

Softtouch [Hanim] said...

kalu adiahnya mcm ni..hari2 main golf pun xpe yer..hehehee

Bitt (double IS) said...

mesti la tak marahhhhhhh hahahhahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...