@churalliya

Tuesday, November 8, 2011

Berbengkel hingga tak sempat mandi

Memang benar.. masa kat sarawak kan cepat dalam sejam macam tu.. mula ikut jam sarawak, tamat ikut jam semenanjung.. sila bayangkan betapa komitednya kami..

Bengkel di Four Points by Sheraton (mekchu selalu salah cakap Four Square). Hotel besar gile dan setengah jam jugak perjalanan dari Habour View tu..


Kalu busuk, sama-sama busuk.. itu lah prinsip hidup kami.. kah kah kah.. bengkel dari jam 8 pagi membawa ke lunch. Rehat sekejap amek hongap.. Memang sekejap je, dalam setengah jam macam tu.. Pas tu sambung sampai 6 petang. Pas tu rehat sejam dan tak sempat balik hotel.. Pukul 7 malam dah start bengkel lagi sampai 9.30 malam..

Ce bg tau bila masa nak mandi?

suasana dalam bengkel.. ada lah sekeping..

lunch.. agak-agak boleh kenyang? hihihi.. 

 nasib ada menu lain.. kalo tidak, menangis ahkak ko akibat kekurangan zat makanan..

dan paling suka slice cake tu.. bukan cake tapi tart.. tak ingat pe nama dia.. smpai sekarang terkenang rasa dia kat tekak..

hanya ada 15 minit untuk update fb, update blog, update bbm dan lain-lain..

ehhhh masa ni kan mekchu terserempak dengan datin-datin yang kitorang jaga masa sukan isteri wakil-wakil rakyat kat seremban dulu tu.. jap ehh carik balik entry... haaa, kat sini.. tapi segan gile nak tegur.. takut dorang lupa..

Dah siap buat dialog..
"hello datin.. i'm suraya, your Liaoson Officer for SABATI during bla bla bla.. remember me?" ~tapi setakat dialog dalam hati je la.. hahahaha...

Mekchu hati kecik wehhh kalo nak bercakap ngan orang cantik-cantik dan kaya nih.. dah la comot-momot, dengan pucat lesinya.. penat berbengkel lah katakan...

Dan sekarang rasa rugi tak tegur.. kalo tidak, konpem datin bawak kitorang jalan-jalan.. atau paling tidak pun dapat bawak balik henbeg fendi bawak balik rumah.. serius dorang memang kaya dan baik hati..

Fokus, fokus dan fokus.. 

ehhh, ini gambar hari kedua nih.. gasak lah kannn... 

Melepas #sofiyya pada hari itu dan #cinta elysa dapat tengok 10 minit terakhir sahaja..

11 comments:

littlehumblelynn said...

mekchu

nih pun tgh menunggu surat ke kursus gak ni..jb jer pun..belum dpt surat dah huru hara siapkan report..

syawalsimpsons said...

nampak benar BZ kalah PM ni..kikikiki...

Alycia said...

mlm ni kaver blk tgk cinta elyssa.. ohhh, botakkk..

Mimy Hamid said...

aku paling suka kalau kursus kalau kat hotel sbb dpt makan sedap....tu je...ok bai

nuyin2u said...

lama x singgah sini....;)

Eri-chan said...

dah lama tak pergi kursus..itu pasal lemah je kot...hehe

eda_ej said...

bz gile mekchu.. mmg tak sempat mandi nampak gaye kalo cam ni..

PUANSTOBERI said...

mlm ni kita tgk elysa sesama eh. hihi :D

shaza said...

walau tak mandi pun tetap cun.. (ikhlas tau..)

mummysyafie said...

mekchu..betul ke lambat sejam? nor rasa sama je masa tu. cuma sana cepat terang n cepat gelap je la. tapi ikut masa sama ngan semenanjung. tapi tak taw la kalau nor salah..hihihi..tetiba rasa duk obersi plak

CaDLyNN said...

biar betul mekchu tak mandi!~ haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...