@churalliya

Friday, November 11, 2011

Entry 11.11.11

Saje nak abadikan tarikh keramat hari ini..

11.11.11, jam 11.11 pagi (auto publish boleh laaaaa)

Dan tentunya mereka yang paling bz hari ini adalah tok imam dan tuan dokter :)

Teringat kisah sedih 9 bulan dulu.. Seandainya 9 bulan dahulu ........................ dah-dah!! tak yah buat cerita sedih kat sini..

Tahniah kepada adik-adik yang memilih hari ini untuk bernikah (boleh letak tarikh cantik ni kat kad kawin)

Tahniah juga kepada kawan-kawan yang memilih hari bertuah ini untuk c-section delivery (boleh letak tarikh cantik kad mykid anak)...

Tahniah dari mekchu..

12 comments:

CaDLyNN said...

ape kisah sedih tu mekchu..cer cite..

Alycia said...

doa2 yg terbaik ajer ;)

eB ezrin said...

:)

Mimy Hamid said...

lupakan sedih itu...mekchu thn lepas aku nak 10 10 10 kawen tak dapek...takpe la 11 pun terkena sipi gak wlaupun 2611 kannnnnnnn

My Aisy said...

yup...lupakan yang sedih...
tok imam mmg paling bz ar ari nih...penuh masa nikahkan orang...

mekchu anda di tag lah...klu free jawab lah tag tu...

lydzar said...

kisah ape tu..hihih sorri kepoci.

bestkan mana2 baby yg lahir hari ni. no mykid mmg cun

CuTeMiUt78 said...

oh..oh apakah kisah sedih tu.. ramai kan yg nak abadikan tarikh ni... thn dpn pun ada tarikh yg cantik.. 12.12.12

eda_ej said...

‎1.01 11.11.11 - mcm subjek logik digital ;-)

makdara TERdiva said...

tunggu 12.12.12.


itupun kalau hidup lagi..hehe

* nauzalurun said...

hmm? kisah 9 bln dulu? again? betul ke terjahan aku ni? kalo betul..chayok chayok lagi...xyah sedih2 wokehhh

Nini D.. said...

laki den sajo takmo keje tarikh nih..dia kata boleh pitam!!

Bitt (double IS) said...

so saya jadi org yg ke 12 komen disini...akekkekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...