@churalliya

Thursday, November 24, 2011

Mummy_Ayu::Contest Matase Sutera Mekchu

Kali ni nak review penyertaan daripada mummy_ayu pulak.. (http://mummyayucontest.blogspot.com/2011/10/contest-matase-sutera-mekchu.html)

 Apa pandangan korang mengenai seorang gadis ayu yang bernama mekchu?
pandangan Ayu tentang Mekchu.......
Mekchu nie seorang yg periang..macam kanak2 riang tu..
ceria la..nampak gaya macam friendly tapi tak tau la
sbblum pernah jumpa lagi
tapi pernah la berbalas msg....
and harap leh jumpa one day nanti sbb
nanti Ayu pun duduk Seremban..
mana tau..leh geng2 nanti
seorang mak yg penyayang..of coz
and seorang wife yang manja gitu
itu la pandangan Ayu tentang Mekchu nie

Apa yang best@tak best mengenai blog kuning oren ni?
of coz la best blog kuning oren nie.
tu yg selalu Ayu datang dan datang dan datang lagi
and sebab tu la leh masuk majalah...
:-)
best sebab.....ayat2 yg Mekchu guna simple
straight forward..tak yah pikir2..
baca je..leh gelak guling2...
and best sbb tgk aksi Micah yg macam2....
yg tak best........emmmm....takde color pink kot
sbb I'm pink lover....he he he...takde la..gurau je tau

Entry macam mana yang korang suka/layan kat blog mekchu?
entry yg macam......
entry yg selalu 2 tu la....
entry yg cerita rutin & aktiviti Mekchu ngan Micah & hubby
pakai baju sedondon....hubby pun layan jer
best la..

Cadangan untuk tambah baik blog kuning oren
cadangan ditutup..
boleh?
ok...cadangan untuk tambah baik....
emmmm...
emmm..

3 comments:

Eri-chan said...

mekchu memang simple, straight forward. aksi dengan family bersahaja je. hehe

ratusiput said...

i like mekchu :)

mummy_ayu said...

wah..siap buat review lagi...
ma acih..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...