@churalliya

Friday, November 25, 2011

Surayu yang Ayu...

Hahahaha... nama baru okeh sempena Karnival ICT tadi di sambut dengan tepukan gemuruh yang kedengaran jeles daripada para hadirin..... dapat lucky draw dengan nama Surayu.. Surayu pun surayu lah.. memang ayu pun.. hahaha #pitammmmmmm...

Simposium dari TM.. bersama senahsirap, wildcutecat dan capogrande.. variasi betul nama-nama dorang ni kan... 

dapat parfume TM :) jeles tak?


Alhamdulillah, ada rezeki.. Bukan senang nak dapat lucky draw.. 1st prize tv LCD Samsung. Kalo dapat, konpem letak kat dalam bilik air..

Dan paling hot kat situ tentu lah Unifi kan.. maklum lah, kat Seremban ni siapa cepat dia dapat.. yang cepat tapi tak de coverage pun tak guna jugak :(

sungguh2 dgr penerangan.. siap guna phone dia lagik test call papa-jit.. orang TM tu yang suruh.. 

Korang tau kan pakej Unifi ni.. pakej dia tak boleh pilih-pilih.. Video Internet Phone (VIP) sekali harung.. part Internet ngan Phone tu mmg best dah.. part video tu agak sukar sikit laaa... 

channel sukan? hanya ada channel MUTV.. seddddddihhhhhhhh!!!!

Dah tentu-tentu lah laki aku tolak seboOOolat suara.. tak bleh hidup kalo tak de channel sukan ni.. ESPN, Arena, golf.. itu channel feberet dia dan kadang2 bleh jadi gaduh ngan anak :) Ingatkan channel MUTV tu ala-ala ESPN punya.. sekali mmg channel khas Manchaster United ngkooo... harus geli2 badan papa-jit.. hahahaha...

Kesimpulannya, memang nan-hado lah kami nak register Unifi tu...

Banyak booth kat situ.. Tapi UPTM tak de bukak booth pun.. Kitorang ni datang sebagai tetamu tau.. jadi kalau carik mekchu kat sana memang tak kan jumpa lah :)

 
bersama hadiah lucky draw yang dimenangi.. seeeebok je sir capo kat sebelah tu nak jugak pegang2 hadiah aii.. 

Jalan-jalan kat booth sekejap je.. Lepas tu terus ke PC Fair.. kat situ yang lama.. bukan lama sebab tengok pc ke notebook ke iPad ke.. tapi lama sebab tanya2 pasal camera.. hahaha.. 

Antara Lumix GF3 dengan Sony NEX C3.. 2-2 pun bisa menggegar dada.. 

nak amek gambar sorang2 sebenarnya.. clown ni sebok datang sebelah nak amek gambar.. tau la sama-sama berpolkadot.. pas tu tanya boleh cium tak? belasah nak?

Esok lusa nak angkut papa-jit ngan mi-cah pulak.. kot2 papa-jit lembut hati nak belikan camera..


Korang jangan lepaskan peluang untuk bersama-sama ke acara yang jarang2 ada kat Seremban ni tau.. Memang best. Boleh tengok kat http://www.knsict.com.my untuk dapat info mengenai aktiviti yang disediakan. Kalau cari mekchu kat sana, memang susah sikit nak jumpa sebab tak kena duty.. Lalalalalala...

Ok lah, nak bukak hadiah lucky draw :)

13 comments:

Mimy Hamid said...

eh eh TM la....ngeeeeee :))

MaMa CyDa said...

seronot betul menang lucky draw...

chekpid said...

ko mmg bertuah..dulu kt mampu pun penah dpt lucky draw jgak :)

Bitt (double IS) said...

woww congratulationsss....sampai sini baukk wanggiiii huhu

QASEHNYA RANIA said...

tahniah mekchu..da juga rezeki lucky draw kan,,,ok la tu

QASEHNYA RANIA said...

tahniah mekchu..da juga rezeki lucky draw kan,,,ok la tu

ratusiput said...

org kedai kamera slalu ckp...kalau nk bli kamera bli nikon atau canon.sony mmg cantik tp bila cuci ke apa tak bape nk cantik.tp tu kateeeeeeeeeeee org kedai kamera tau bukan ratu yg kate tau...kot2 tips2 ni ble membantu ke... :)

Eri-chan said...

untungnya meckhu dapat hadiah...wah kamera kecil tapi lens godang tuu

Dee said...

dee pakai UNIFI..tv tu..dee tgk bila astro xde siaran sbb ujan je..kdg2 view youtube, main game and facebooking thru tv..besau kemain.....ngeeee...

-oP_ida- said...

kamera tuh memang chantik...so sis, apa g cepat goda papjit dapatkan satu..heheheh

surayu memang ayuuuuuuuuuuuu...takleh nafi dh..heheh

Chik Att said...

kalau CA .... selalu tak dak luck... tgk jeee org dapat ..

Softtouch [Hanim] said...

bestnya menang lucky draw..ssh tak nk kena...xkisahlah menang apa janji ada terkena kan...

NeenaAnuar said...

waa.. kelass taw minyak wangi TM tuu! :D

apa pun congrats yea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...