@churalliya

Tuesday, November 1, 2011

Sekadar gambar hiasan


Meow, meow (sibuk betul asyik nak mengiawww je)

Sekadar gambar hiasan. Sila jangan terpedaya dengan kegumbiraan yang kelihatan pada gambar tersebut. Luaran je gembira, tapi dalam hatiiiiii...... sendiri yang tahu..

Sila bayangkan sekarang mekchu sedang bekerja dengan kuat dari jam 8.30 pagi tadi smpailah 8.30 malam ini tanpa berpeluang golek-golek atas katil hotel.. tsk tsk..

Sengsara nak siapkan dokumen nih ya ampunnn.. sikit lagi nak pecah kepala.. Nasib ada 2 orang jejaka hebat yang sangat dedikasi bekerja..

Bukan senang nak jadi senang kan.. Dan bersyukur kerana diberi peluang mempelajari sesuatu yang baru..

Harap-harap malam ni ada kekuatan nak blogwalking kat blog kawan-kawan semua.. rinduu ohhh...

11 comments:

PUANSTOBERI said...

humangai...smpai 8.30mlm. Tkpe..slmt ber kursus yaw. eh. course ke apa ni?? huhu :D

Ya ALya said...

cuba papa jit n mi chah ikut sekali....mst jadi suka kan,hantar jejauh pun tak pe....heheheheh

eisyaawie said...

seronokkan dapat belajar benda baru.....

selamat berkhusus ....:))

Bitt (double IS) said...

focus mekchu focus...akkekekekkee

Eri-chan said...

fokus ya..eh dah jam 10 lebih...bolehla goleks2

-oP_ida- said...

blew rasa mcm mana mekchu rasa bz nya...tp mekchu bertuah sebab ada asisten.....
tak mcm saya,..kena buat sorang-sorang...sampai ke isyak br blew balik..dh tuh bila submit di cakap salah plak....hadoiiiiiiiiiiiii.....

KhaiZa said...

chayok chayok

CaDLyNN said...

uii..kueknnyo mekchu bekojo :p

Mimy Hamid said...

mekchu malam tadi ku bermimpi mekchu pregnant adik micah...erkk tetiba je mekchu muncul dlm mimpi ku..motip??????

Anonymous said...

di kuching rupe nye.. patut la meowww x sudah... hehehe... be safe!

Nida said...

Takpe.. bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...