@churalliya

Wednesday, November 2, 2011

Tafsiran mimpi mimy

Mimpi daripada wanita yang sedang mengandung..

How sweeeeeeeetttttt :)

18 comments:

amirah said...

aminnnn..jom mekchu togeder2..huhuhu

littlehumblelynn said...

Harus tuh.kena dicepat2kan.ada kuota 3 thn jerk lg.hehehe :-D

Emmy said...

mimy hamid saya aminkan mimpi u (erk boley ke aminkan mimpi?)...aminnn....kih3...

syawalsimpsons said...

insyallah termakbul mimpi tu.,...ammminnn

Mimy Hamid said...

amin amin...sampai now pelik lagi apa kaitan mimpi mekchu ni...tetiba nak subuh mekchu muncul perut boyot pregnant...amin amin..

lydzar said...

mekchu, jaga-jaga! kalau dh ada kwn start mimpi kita peknen insya allah soon mimpi jadi realiti. mekchu suka tak ngn mimpi member tu?

mamyharraz said...

aminnn moga mimpi menjadi kenyataan :)

~diAhOntHeblOg~ said...

sila la mengundang lg..hehehehe

Shu Shinju said...

ORG CAKAP KALAU org ngandung mimpi camtu leh jadi kenyatan tau..hihihi..

amiey lee said...

aminnnnn

Nida said...

Apalagi Mekchu... usaha kena digandakan :)

fiza said...

Smoga mimpi menjadi kenyataan ☺☺

Mummy Ayu said...

amin......moga jadi kenyataan..

CaDLyNN said...

mesti michah tak sabar nk dapat adik...chaiyok2 mekchu..ekekeke

InaAchik said...

ehem ehem... cer citer cer citer...
Bangkai gajah x bleh disorok! hahahahaaa

kemma said...

alhamdulillah..agaknye nk dapat dh le tu. 2/3 hr lepas bolehla mak buyung ni pi mimpi pcik yg dok tingkat 1...ntah apa2 je pi mimpi pak.deris tu..lawak la plak...

mama_onie said...

Mekchu moga2 jadi kenyataan ye..
psssttt papa-jit gandakan usaha ;))

QasehnyaRania said...

emmm..penah juga member mimpikan kita pregnant tapi smpai skrg blom2 lagi..huhuhu

* mimpi sis mimy jd kenyataan tok mekchu ditahun 2012 ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...