@churalliya

Sunday, November 27, 2011

Button Share

Baru tambah button share facebook kat blog ni dalam minggu lepas..

Dan button itu membuatkan mekchu tersenyum :)

 entry Surayu yang ayu menang lucky draw masa Karnival ICT :)

 entry mi-cah yang puasa susu dan mekchu yang muat pakai baju poney mi-cah :) itu apa kes sendiri punya entry, sendiri like?

dan entry suka tengok diri sendiri bila pakai baju sutera pink :)

Terima kasih kepada yang sudi share.. Ketiga-tiga entry tu terus jadi top 3 my glam entry.. muahh muahh muahhh...

Walaupun angka dia kecik, itu pun dah cukup membuatkan hati ber-munge-munge riang.. tak de lah sehaibat mana pun.. tapi lega sebab mekchu tahu masih ada yang menyukai blog ini.. 

Salam Maal Hijrah buat semua dan selamat datang tahun 1433Hijrah.. lepas ni bila nak raya nanti kena ingat kita dah masuk 1433H.. kalau boleh jangan google bila nak tulis kat raya nanti.. hahahaha macam berpengalaman aje..

Harap semua dapatlah berhijrah ke arah yang lebih baik kan.. korang bila masuk je opis jangan malas-malas lagi tau.. mekchu lambat lagi kot masuk opis..

Menyanyi lah.. la la la la... la la la la...

7 comments:

mama tisya said...

wah ada button share ye...salam maal hijrah utk mekchu

Chik Att said...

Salam Maal Hijrah mekchu ...

Nini D.. said...

den sokmo2 lupa nk tekan LIKE tapi dalam hati den blog oren kundang ni tetap seploh juta kali kene LIKE dalam hati

Salam Maal Hijrah mekchu :)

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

wahhhhh hebat jugak button share kan

Dalila Hamid said...

Salam Maal Hijrah

Softtouch [Hanim] said...

sy xde button share lg...xreti nk buat..

salam maal hijrah buat mekchu..

NeenaAnuar said...

salam maal hijrah mekchu..

dah ade butang LIKE FB... BEST! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...