@churalliya

Friday, November 4, 2011

Tanjat mama-chu

Tgh kemas pemenan mi-cah, sekali terjumpa set menan masak-masak kat dalam stor. Tanjat mama-chu! Elok pulak tu tersimpan dlm bekas.
Baru 4 hari mama-chu outstation. Tapi bukan salah budak baru baik demam. Ini semua kerja papa dia nih..
#pitammm...

10 comments:

Dee said...

mainan dia ke tu mekchu? huhu..

mummy_ayu said...

wah..kalu Ayu pun terkejut gak tu..Ian selalu gak join Iris main masak2..bila Ayu marah, Daddy dia kata takpe..nanti leh jadi chef mcm Daddy..mcm mana?

Micah pun nak jadi chef ker???

JIVEBUMZ said...

dah lama giler rasanya tak komen sini banyak giler entry mekchu yg nak kene khatam nie adeiiii

Aini said...

papajit nak mcah praktis masuk master chef tu.huhu

mamyharraz said...

mesti papajit terpengaruh #masterchef hehehe..

comel jew mekchu tanjat :) haha

therosputih said...

papa-jit mau anak pompuan tuh...memang patut mama-chu pitam....agagaga

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. michah main masak2 ngan papa jit ke... eemmm adakah ini petanda.. michah bakal dpt adik feremfuan

Nini D.. said...

boleh geng dengan Cik Mat main masak2...

Mimy Hamid said...

erkk micah ni tgk masterchef ke?? hehe

eda_ej said...

boleh jd chef la pas nih.. hehhee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...