@churalliya

Sunday, December 11, 2011

Basikal baru

Suka betul mi-cah dapat basikal baru. Semalam kat giant x pandai kayuh lagi. Balik je rumah terus geng dengan neighbour depan main beskal.

Hari ni saje bawak dia main kat Kompleks sukan ni. Luas sikit. Esok dah start keje maka dia pun start lah kuarantin kat rumah nenek labu..

Apa saja untuk-mu-sayang...

12 comments:

ratusiput said...

mi-chah apa lgi...usya mama bg adik lg sorang buat kawan... :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

kemain agi posing mi-cah ngan beskal baru.. ! =D

Softtouch [Hanim] said...

seronoknya micah ada basikal baru....tetap ngan pose senget dia tu...comels

QASEHNYA RANIA said...

wah dah pandai kayuh dah....mama mi-cah nak kawan bru ...heehheee ;)

PUANSTOBERI said...

Lentok misti ada. Hihi. Cute boy... :D

Nida said...

Amboi happynya muka sambil menunggang basikal..:)

Anak ceria ibu pun gembira

QASEHNYA RANIA said...

mek chu meh singgah cni

http://lobaksusue.blogspot.com/2011/12/apa-kes.html

syawalsimpsons said...

mi cah nak tumpang duduk kat belakang...aunty soya nak join...

♥MAMASYAZA♥ said...

happy le dia dpt berkayuh sakan ditempat yg lebih luas

Iyiana said...

walaupun berbasikal, kalo berposing depan kamera, tetap teleng sebelah.. comel..

Mimy Hamid said...

kali kedua komen ni mekchu jgn buang lak kang sentap merajuk huhuhu...pasni papa jit dan mekchu kena la rajin ke padang permainan micah dah ada basikal...takde alasan bzz yer...huhu

Pepel BoNda AmaNi said...

wah micah dapat basikal baru...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...