@churalliya

Friday, December 9, 2011

Semua-semua pun bercerita pasal OMBAK RINDU

Sejujur-jujurnya mekchu tak tahu menahu langsung pasal Ombak Rindu ni.. tau-tau je kawan2 dah buat entry kat blog review pasal Ombak Rindu.. Ramai yang tulis katanya tak sebest novel.

Oh ye pasal novel. Mekchu ni bukan penggemar novel.  Bab 1 Laskar Pelangi pun tak abis-abis lagi... hahaha.. Pas tu kat facebook penuh dengan posting dialong, gambar, video clip. Ini memang dah semacam punya penangan..

Bila hari-hari pun baca status pasal Ombak Rindu ni, tak bleh tahannnnn.... Tambahan pulak bila artis pun tweet kata Ombak Rindu best, terdetik lah dalam hati tu nak tengok..

Dan sekarang papa-jit baru habis bengkel di Penang.. hari tu ada gurau2 kata nak tengok Ombak Rindu.. hahaha macam tak percaya dia nak tengok Ombak Rindu.. tapi tak mustahil dia akan tengok sementara tunggu flight kat Penang tu.. Hari tu filem Libas pun dia bleh layan sorang-sorang.. 

 
 

Selagi tak tengok sendiri, selagi itu lah tak boleh nak komen kan.. Harap-harap dapat lah tengok wayang to-geder-geder..

Kalau tengok cerita sedih kan, nanti mesti kejap-kejap dia jenguk buat muka comel dan check mata mekchu kot2 ada air mata.. hahaha benci kalo cam tu sebab memang otomatik dari mood sedih akan jadi terbahak-bahak tergelak...

14 comments:

PUANSTOBERI said...

slmt berombak rindu. hihi :D

ratusiput said...

rasa dhia lg sedih kot sbb bersmbung2.ombak rindu tak puas sedih n romentik sbb sekejap je.

~najwa~ said...

kami nak gi together gether malam ni tgk ombak rindu, mekchu mau ikut? eheheh.

QASEHNYA RANIA said...

aii pon tengok tp novel dah baca...bila la dapt p tgk ntah ler..

Mimy Hamid said...

best beb ombak rindu ni...aku tak tengok filem tapi aku baca novel berkurun ni...jalan cerita ada ...tu pasal dia larissss mcam pisang panas...tpp malangnyaaaaaaaaaaaa encik awak hati batu...still tak mo tengok...bencikk

mama tisya said...

slamat menonton ombak rindu..kita nk tgk utk kali ke-2 pastu mayb kali ke-3 cz ada 4 tiket free menang sms contest ombak rindu..hehehe..mmg tk sama mcm dlm novel..dlm novel lg sedih tp filem tu bergenang gk la airmata..hehehe

mama tisya said...

eh lupa nk ckp..dee bkn opismate lama tp opis lamanye dkt tu psl leh ngedate mkn2

Aleyn said...

Ader orang siap sebut ...Ong Bak Rindu..ekekkee

littlehumblelynn said...

nak tgk jugak..x sempat lagik nak curik masa..huhuhu

JIVEBUMZ said...

bestnye layan ombak rindu jgn lupa stori nanti yer mekchu almaklumlah tak dapek nak ke wayang lagik kene tgu anak beso dlu baru dpt kot

mummy_ayu said...

ha ha ha..sama ngan hubby Ayu, boleh plak dia check tgk Ayu nangis ke tak? kaca mood je kan...

nak tgk gak, tapi tak tgk2 lagi...
plan rabu nie kalu sempat.gie tgk ngan adik2 sbb hubby dah start keja..

Softtouch [Hanim] said...

sy xtgk lagi...tp pasti akan tgk...

Softtouch [Hanim] said...

sy xtgk lagi tp pasti akan tgk jgk...

Pepel BoNda AmaNi said...

makan hati..sampai skrang xtengok lagi...menci....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...