@churalliya

Tuesday, December 27, 2011

GUESS Couple Watch untuk di Let Go

Entry teratas sehingga barangan terjual :)

GUESS Couple Watch ini kami beli sebagai hantaran kawin kami dulu :) Pakai tak sampai 3 tahun masing-masing dah beli jam baru.. Kiranya dah 3 tahun tersimpan gitu je dalam almari.. Jadi untuk melapangkan ruang storan, kami bercadang nak jual set jam tangan tersebut..

Sepasang jam tangan original bermuka empat segi tepat yang masih elok. Stainless steel.. Semua sama, cuma berbeza dari segi saiz dan lelaki punya ada tarikh di sebelah bawah tu (pada angka 6)..

masih dalam keadaan baik.. ehhh... saaaaangat baik :) tengok lah siapa yang simpan..

didatangkan bersama kotak guess asal yang masih tersimpan rapi.. dan jangan risau kalau tak muat jam tu sebab lebihan tali pada kedua-dua jam juga masih elok tersimpan..

penutup kotak asal yang sangat cantik..

 
sebagai hadiah, mekchu akan berikan lagi satu kotak jam guess ;p

Mekchu letakkan harga RM250 sahaja untuk kesemua barangan di atas

Harga masa beli tak ingat. Tapi dalam RM3++. Jangan risau, harga ni boleh di nego lagi. Sesiapa yang berminat sila e-melkan kepada mekchu dengan kadar segera di churalliya@gmail.com. Kita bincang2 kat sana ok.. Kalau yang dekat tu dan mahu lihat dahulu pun boleh..

Boleh lah main tukar2 jam dengan pasangan feeling macam haris dengan izzah :) #ombakrindu

Kawan-kawan mintak tolong sebar-sebar kan boleh? Siapa cepat, dia dapat.. 

Update : SOLD

10 comments:

kemma said...

huhu.tettttttttttttttt..sangat comeiiiiii..shantek....

Emy Omar said...

Comel jam tu mekchu...sudah beralih tangan kah??

syawalsimpsons said...

Alamak baru nk berangan macam izzag n hariz....en asbeen sudah ada jam baru jaaa...adohai...sue gak x da...

QASEHNYA RANIA said...

mek-cgu yg lagi 1 kotak tuh kotak sajo ke?? hehehe

Mimy Hamid said...

hati aku meronta laa cam ner ni...apakah...alamak nak beranak ni...isk isk...

Lady Rina said...

nak jugak...tapi diri ini belom gaji..huhuhu...

CaDLyNN said...

tak sayang ke nak let go ni mekchu..

therosputih said...

hehe...ingatkan nak tunjuk jam tangan pengganti jam tangan utk di let go itu...

Emmy said...

huhu...hantaran kawin tu...xsyang ke mekchu...tp dah sold kan... =)

Cik Rose Cute said...

dah ada orang beli erk...jam tue memang comel...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...