@churalliya

Tuesday, December 20, 2011

Pembelian pertama di MilkADeal

Teringin nak beli promotion pasal kecantikan macam spa, menicure, pedicure, body massage, body scrub, facial, etc etc.. tapi. tapi. tapi........... TAPI....... semuanya pun kat area Klang Valley sana.. apa dia ingat orang seremban tak de duit ke? choi...

Mekchu pujuk hati kata macam ni "orang seremban dah cukup cantik.. sebab tu tak de offer kat belah seremban.." hahahahha #pitammmm.. dah tu, mcm mana lagi nak pujuk hati bila nampak discount yang gile2 punya discount..

Jadi, dalam 18x telek offer MilkADeal tu baru sekali melekat nak membeli.. ya, yang ini...


RM28 instead of RM90 for 6pcs Personalized Magnet + FREE Delivery from BrilliantPrint. Value Rm90, 69% discount. Sangat berbaloi bukan?

Offer habis lama dah.. hahaha masa order hari tu terlupa pulak nak share dengan semua.. share bila dah dapat aje lah.. boleh?

tantekkkkkkkkkk.... shhhukaaaaa sangat.. 

Pilihan gambar memang tanpa persetujuan sesiapa.. main bedal ikut suka.. dengan harapan len kali MilkADeal ada buat offer ni lagi.. 

Korang kalau nak jugak, rajin2 lah masuk MilkADeal tu.. kadang2 ada lagi offer photo magnet ni.. tp mungkin tak dapat harga macam ni lagi.. tak pe, ada macam2 offer lagi.. fuhhhhhh nasib baik jugak offer kecantikan banyak kat area Klang Valley sana.. lapanploh kali jugak kena pikir kalo semata-mata nak ke Damansara untuk berfacial :)

Nanti dah tampal photomagnet tu kat peties, mekchu tayang lagi.. Minat kalau, klik sini untuk regsiter :)

10 comments:

syawalsimpsons said...

AKHIRNYER MEKCHU TERPENGARUH JUA

amirah said...

shantekkk...dah terlepas dah pun..

Nad @ MamaZakwan said...

kite tak sempat huhu!

mama tisya said...

mmg best mcm2 deal ada tp sian mekchu kt sban..meh la dtg kl..hehehehe..kita pn order gk photomagnet ni tp lum dpt lg..br je submit..hehehe

Mimy Hamid said...

oh mekchu cantekkkkkkkkk lawa nya buat hiasan...nanti milkadeal buat gini bgtau ehhh nak jugak..aku suka ada gambar gambar ni buat perhiasan huhuhu

InaAchik said...

stakat ni aku tak terpengaruh lagi ngan MilkADeal

Lady Rina said...

cantikk...menyesal tk bli..huhuhu..

AKO @ retna said...

mekcu,
advice dr org yg slalu belli kupon promo ni hehe.

klu beli kupon kecantikkan, kena kuat Iman.. maksud nya, mmg dia offer rm35 la, rm28 la.. tp kadang2 bila smp sana, dia soh tambah itu dia soh tambah ini, end up klu x kuat iman dan termakan pujuk rayu, harus la TERbeli produk2 nya itu..

klu kupon makan, OK!
mmg apa yg dia mention dalam promo, itu la yg kita dapat.

klu promo pedi n mani ni, bila dia dah setel buat kita punya kuku berdasarkan promo tu, masa nk kuar nnt dia akan suggest amek pakej utk 5 kali byr rm200 ke bla bla bla...

Yang penting, kena kuat iman!! unless mmg nak beli extra produk nya tu la ye :p

AKO @ retna said...

lg satu, try la jgk belek2 website lain mcm,

http://www.streetdeal.my/
dealmates.com.my
http://www.everyday.com.my
http://www.mydeal.com.my

..dan byk lagi ar hehehe ;)

Eri-chan said...

menarikla mekchu. gambar mi-cah tu cute

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...