@churalliya

Wednesday, December 14, 2011

Redha itu ikhlas, pasrah itu menyerah

Penangan Ombak Rindu.. terus mintak jam suami =))

Dengggggggg mata merah, hidung merah... takut nak pandang camera..

Tak nak cakap banyak, tapi nak pesan.... korang yang belum tengok, mesti tengok.. Nak review ke? tak payah la ehh sebab ramai blogger yang dah review.. neenagonjeng pun dah review panjang lebar kat sini..


Cuma satu je mekchu nak pesan kepada yang belum tengok.. Yang dah tengok pun kena perhatikan semula. Sila perhatikan larian Mail (watak Bront Palarae) masa sama-sama kejar Izzah kat kampung.. (scene selepas Haris mengamuk marahkan Izzah tu) Hahahahahahahahahahahahahahahaha.... boleh pulak mata ni terfokus kat Mail tu.. dan air mata yang baru nak gugur terus kering semula :)

Two thumbs up untuk Ombak Rindu.. Saya calonkan abang Aaron Aziz untuk artis paling fofular tahun ni..

13 comments:

Mimy Hamid said...

aku dh tgk jugak lalalala....eh pasal aku tak pasal tang mail lari tu...sbb aku menjiwai kot....mekchu cover baik eh depan kamera...hihihi

mama_onie said...

Ajak kudin tengok tapi bz memanjang...

mama_onie said...

Ajak kudin tengok tapi bz memanjang...

mamyharraz said...

alaaa kenapa dgn mail tu mekchu..tak perasan =P

hikhik..balik ni nak mintak jam suami jugaks lah ;)

*SiRibenMerah said...

abg aaron azizzzzzz..

ai likeeeeee~

-oP_ida- said...

OMBAK RINDU memang best..kalO dak nida xp dua kali laa masuk panggung...hihihih

Nad @ MamaZakwan said...

bukan setakat fofular..
tp terbaeeekk gak kot hehe

e.l.i.z.@ said...

eh nape ngan mail? x igt la huhuhu

Alycia said...

alamak.. sape nk teman aku g tgk Ombak Rindu ni hukhuk...

mama ADAMAN said...

ambo dah tgk mekcu..masa bengkel kat melaka tu sompat lagi cilok ke pawagam bersebelahan hotel.. very the touching laa cam nak nengok sekali lagi.... poyo kan nak nengok wayang kena kuar kelate..hehehe

QASEHNYA RANIA said...

sy pon blom lagi nih ;p

MaMa CyDa said...

ahahah nih mesti terus tukar jam lah nih kan huhuhu

Bitt (double IS) said...

alamakkkk tak tahu bila nak nengok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...