@churalliya

Wednesday, May 9, 2012

15 weeks ~ Gambar baby dan perut

Letak je tajuk gambar perut, laju-laju klik kannnn...

Nih haaa.. tak sanggup nak letak sebenarnya.. dah blur kan part muka sebab korang bukan nak tengok muka pun kan.. dah hujung2 nnti konpem hidung dah rupa jambu air... ohhh tidakkkkkk!!!!

Gambar perut dan.... 

Gambar baby.. hewhewhew.. dulu muat nampak sampai kaki.. sekarang sampai pinggang je.. tak lama lagi nampak kepala je.. 

HER? hari tu doktor kata gegirl.. harap2 nya menjadi kenyataan.. amin amin amin.. 

Tolong doakan kesihatan kami ye..
Sekian. Tata..

20 comments:

ann @ hatiberbunga said...

wah.. so cute!!
mesti best rasa baby gerak2 dlm perut, kan??

mamyharraz said...

alahai teringin nak hidung cam jambu air jugakkkk :( harap tahun ni ada rezekilah rezeki.

semoga mek-chu & baby sihat2 selalu :)

Iyiana said...

tak pandai tengok gambar itam putih tu. watever it is, ia mendatangkan kebahagiaan pada mekchu. selamat ya sehingga lahirnya najwa kelak. :D

Nini D.. said...

her??!!!....syukran!!!!
seronok dpt tengok gmbr mekchu dan pewot comelmu..

Ina Khairina said...

bestnya kalu gegirl,dah blh dpt sepasang kan....ala kita nak gegirl gak,nak follow mekchu membuyong gak la..hehe

Kakibuku said...

Kalau Mc Sue perasan kulit adalah lebih radiant dan agak glowing dari biasa..itu petanda anak perempuan,sbb kita dapat bonus 2 hormin berganda..estrogen n progestron! Apa2pun..semoga mak n anak akn selamat..yg penting..sihat & sempurna..

mamavogue said...

mekchu & pewott yg cumell..hihi

NeenaAnuar said...

mekchu.. kamu sangat chomel! ;)

♥MAMASYAZA♥ said...

wahhhh syukur alhamdullillah mekchu n baby pun sihat. bestkan kalo dpt baby girl. jadik sepasang

~najwa~ said...

kalau betul gegirl kan..wajah ibunya akan berseri2 tau ;))))

shaza said...

ala cutenya gambar baby dalam perut tu.. mudah-mudahan dapat baby girl.. kalau nak kepastian buat 4D scan.. memang boleh nampak jelas.. take care mekchu..

Nad @ MamaZakwan said...

sepasang..?
alhamdulillah... ^_^

Nad @ MamaZakwan said...

sepasang..?
alhamdulillah... ^_^

CaDLyNN said...

mekchu! take care ye..
mesti baby ni cute miut mcm abg michah gak..

marinahunny said...

semoga dimakbulkan dpt baby girl ye mekchu. pray the best for u :)

Bitt (double IS) said...

wahhhh gegirl keeee...syokkknyaaaa...ehh terlebih pulak..akekekkee

eda_ej said...

semoga mekchu n baby sihat.. aminnn..

Mimy Hamid said...

makchi shomel nya...hidung bollat tu la trademark...HER?? aminnnnnn sepasang

ain dzaya said...

tak nmpk dgn jelas pun..hope baby terus sehat :*

QasehnyaRania said...

bestnya:)
selamat semuanya ..amin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...