@churalliya

Thursday, June 7, 2012

Check-up @ 20 weeks

Dah lama tak update live..

Menggeletis tak sabar nak jumpa baby. 5 minggu x jumpa. Ini tempoh yg paling lama kot.. Lepas ni nak mntk selang 3 minggu aje ngan dokter.. Tak bleh tahan dowh tunggu lama2...

Harap2 hari ni dah nampak clear burger atau hotdog. Will update soon :)
Sent from my RedBerry®

15 comments:

marinahunny said...

comel la mekchu :-)

Mak Wardah said...

Salam kenal. Alhmadulillah family mek chu akan bertambah membesar. Take gud care of yself. Tqvm.

syawalsimpsons said...

agak2 mekchu munga ke hotdog..kui..kui..kui....sue dah nampak...tapi nak check lagi la..

therosputih said...

cepat2 update gambar baby...ahaks...tumpang tak sabo nak jumpa baby jugak...=)

amirah said...

eee comelnya ibu peknen ni.. : )

Bitt (double IS) said...

bestnya tengok baby...i pulak teruja nak tengok kertas hitam putih u tuh! akekkekeke ;)

Nad @ MamaZN said...

burger, burger, burger! :)
moga baby n mama sehat2 hendakNya ;)

CaDLyNN said...

dah 20weeks dah..cepatnye...
take care mekchu :)

shaza said...

Memang excited tiap2 kali nak pegi check up.. Rase macam nak beli je mesin scan tu letak kat rumah.. Hehe

Aleyn said...

Tak kisah la apa jantina ..janji sihat ...tul tak..

Take care

Nini D.. said...

comei...comei..comei..baju polkadott!!

-cinta soFiaSafiya- said...

seri baby gegirl mekchu....... aih.

Alycia said...

wahhh, live update ;)

Yuni Aisyah said...

comei la bakal ibu nie..:)

QasehnyaRania said...

comeynya seri ibu mengandung itu ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...